دانلود مقاله بهینه سازی تهیه امولسیون با استفاده از مواد فعال سطحی به منظور میکروکپسوله سازی پروبایوتیک با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بهینه سازی تهیه امولسیون با استفاده از مواد فعال سطحی به منظور میکروکپسوله سازی پروبایوتیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بهینه سازی تهیه امولسیون با استفاده از مواد فعال سطحی به منظور میکروکپسوله سازی پروبایوتیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش علوم و فناوری مواد فعال سطحی و صنایع شوینده
تعداد صفحات: 6
چکیده:
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در صورت مصرف آنها به مقدار کافی منجر به بروز اثرات سلامت بخش در میزان می شوند. قابلیت زنده مانی و فعالیت متابولیکی آنها باید در تمام مراحل فرآیند از تولید تا بلغ توسط مصرف کننده ثابت بماند و در دستگاه گوارش زنده بمانند. میکروکپسوله سازی یکی از مهمترین روش ها به منظور حفظ شرایط زیستی مناسب و کاهش حساسیت مجموعه میکروبی به شرایط محیطی بیرونی می باشد. روش امولسیون سازی یک روش نسبتاً جدید در صنایع غذایی است و استفاده از این روش برای تولید در مقیاس صنعتی ساده است. در این پژوهش میکروکپسوله سازی باکتری لاکتوباسیلوس اسید و فیلوس به روش امولسیون سازی صورت گرفت و از یک پلیمر تخریب پذیر به نام سدیم الژینیت، به عنوان ماده دیواره ای و Span 80 به عنوان امولسیفایر استفاده شد. فاز آبی، کشت میکروبی شست و شو شده و فاز روغنی، روغن ذرت خالص بود. نسبت های 1 به 3، 1 به 4، 1 به 5 و 1 به 6 آب به روغن آزمایش شدند و تأثیر آن ها روی سایزمیکروکپسول ها و درصد بار اولیه میکروکپسول ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از بهینه بودن شرایط در نسبت 1 به 5 بود؛ به گونه ای که سایز میکروکپسول ها بین 20 تا 100 میکرومتر و درصد بار اولیه میکروکپسول ها (2×10(9 بود.