مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرایط اقلیمی کرج با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرایط اقلیمی کرج با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرایط اقلیمی کرج با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرایط اقلیمی کرج با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرایط اقلیمی کرج با word :

دانلود مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرایط اقلیمی کرج با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه 329 تا 342 منتشر شده است.
نام: ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در تعدادی از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرایط اقلیمی کرج
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فندق
مقاله خصوصیات مرفولوژیکی
مقاله کیفیت و تجزیه خوشه ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی خصوصیات کمی و کیفیت در هشت واریته فندق شامل فرتیل، پشمینه، رسمی، گرجه، روند، شصتک، نگرت و گردویی از خصوصیات مرفولوژیکی و شیمیایی استفاده شد. این ارزیابی در سالهای 1386 و 1387 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات باغبانی کمال شهر موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در کرج انجام گردید و 21 خصوصیت شامل: رشد رویشی، قطر تنه، تعداد پاجوش، قطر تاج، طول و عرض برگ، طول میانگره، وزن، طول و عرض میوه، وزن پوشینه، وزن مغز، درصد میوه، درصد مغز، درصد چربی، درصد پروتئین، کلروفیل کل، کلروفیلa و b و نسبت کلروفیل a/b در واریته های فندق اندازه گیری شد. تجزیه واریانس داده ها تفاوت معنی داری را بین واریته های فندق از نظر کلیه صفات مورد بررسی نشان داد. واریته فرتیل در مقایسه با سایر واریته ها، دارای خصوصیات کمی و کیفیت برتری بود. تجزیه خوشه ای واریته های فندق را به سه گروه و یک رقم مستقل تقسیم نمود. نتایج این تحقیق نشان داد که خصوصیات مرفولوژیکی یکی از ابزارهای قابل اطمینان برای شناسایی و ارزیابی واریته ها و ژنوتیپ های فندق می باشند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.