دانلود ترکیب اسیدهای چرب و مقاومت اکسیداسیون، Durkex (پوشش دهنده خشکبار) و فرمولاسیون های مختلف پوشش های روغنی با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود ترکیب اسیدهای چرب و مقاومت اکسیداسیون، Durkex (پوشش دهنده خشکبار) و فرمولاسیون های مختلف پوشش های روغنی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود ترکیب اسیدهای چرب و مقاومت اکسیداسیون، Durkex (پوشش دهنده خشکبار) و فرمولاسیون های مختلف پوشش های روغنی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
یکی از معضلات صنعت غذا، حفظ تازگی و بالا بردن زمان ماندگاری محصولاتشان می باشد، از موارد قابل بررسی در این زمینه تولید پوشش خوراکی با کمک مواد طبیعی و بی ضرر برای سلامت انسان است. اسیدهای چرب برای رشد فکری و تکامل سلول های مغزی بسیار مناسب بوده و سوخت و انرژی مورد نیاز را فراهم می کند. هدف از انجام این آزمایش، بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقاومت اکسیداسیون Durkex نمونه مشابه Durkex، مخلوط 50:50 روغن کانولا و روغن زیتون تصفیه شده جهت استفاده به عنوان پوشش خوراکی در خشکبار می باشد. منوگلیسیریدهای استیله شده به همراه مواد فعال سطح به منظور جلوگیری از فرسایش سطحی میوه ها و سبزی ها طی جابجایی و انبارداری به کار برده شده اند. با توجه به بررسی این آزمایش و غنی بودن تیمارهای آزمایش از نظر دارا بودن اسیدهای چرب، منوگلیسریدهای استیله شده و همچنین پایداری نسبت به اکسیداسیون به ترتیب روغن زیتون تصفیه شده، مخلوط 50:50 روغن کانولا و جایگزین Durkex، نمونه وارداتی و سپس تیمار جایگزین نمونه وارداتی می توان این نوع ترکیبات روغنی را به عنوان جایگزینی پوشش دهنده خشکبار وارداتی (Durkex) انتخاب کرد.