مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدیریت حرارتی برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
نگهداری مواد غذایی در شرایط سرد و درحه حرارت پایین همراه با کل مدت زمان عرضه به بازاربرای جلوگیری از فساد فرآوردهای غذایی و افزایش طول مدت ذخیره مواد، ضروری و حیاتی است.علیرغم تلاشهای صورت گرفته از سوی تولید کنندگان فرآورده های غذایی عرضه کالا در شرایط درجه حرارت بالا و اغلب در طول ذخیره و حمل آنها از کارخانه برای رسیدن به دست مصرف کننده هاصورت می پیرد. این تغییرات در زنجیره هوای سرد و دمای پایین منجر به تغییرات زیانبار و خسارت فرآورده های غذایی می شود . این تحقیق متودولوژی اتخاذ ساختارهای تجزیه میکرو، نانو وساب میکرو را با محوریت Zein ( نوعی پروتئین گیاه ذرت( و دودکان dode cane پارافین pcm که از دمای انتقال 01 درجه برخوردار است را بهینه سازی می کند نتایج نشان می دهد که dode cane می تواند به طور کامل درماتریکس Zein تحت شرایط متفاوت تجزیه شود


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.