دانلود مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L). با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L). با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه اثرات اسمزی بر خصوصیات جوانه زنی بادام زمینی (Arachis hypogea L). با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
بمنظور مطالعه و بررسی اثرات پتانسیل اسمزی ناشی ازNaCL وpeg6000 برخصوصیات جوانه زنی بادام زمینی آزمایشی فاکتوریل با طرح پایه کامل تصادفی با 3 تکراردر محیط کنترل شده آزمایشگاهی در سال 1388 اجرا گردید. فاکتورهای آزمایش شامل 5 سطح پتانسیل اسمزی (صفر ، 3- ، 6- ، 9- ، 12- بار ناشی از نمک و پلی اتیلن گلایکول PEG6000 بود. نتایج نشان دادکه پتانسیل اسمزی اثر معنی داری بر طول ریشه چه و ساقه چه ، سرعتجوانه زنی وبنیه بذر داشته است همچنین اثرات منفی PEG بسیار بیشتر از نمک NaCl بود.