مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: 1

چکیده:

در طول دهه گذشته ، سطح مصرف و تنوع انواع دسر لبنی به دلایلی مانند خواص حسی ویژه وارزش تغذیه ای آن به سرعت افزایش یافته است. علاوبراین، اضافه کردن میکروارگانسیم های پروبیوتیک نیز دردسرهای لبنی نیز قابل توجیه است . بسیاری از تحقیقات انجام شده در خصوص دسرهای لبنی تخمیری یخ زده است .عواملی که بر قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در دسرهای لبنی تخمیری یخ زده تاثیر می گذارد شامل مرحله فریز کردن، pH، اسیدیته، سمیت اکسیژن وتنش های مکانیکی است . قابلیت زیستی پروبیوتیک ها نیز در زمان نگهداری محصول کاهش می یابد قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در دسرهای لبنی تخمیری یخ زده می توان با چندین روش از قبیل انتخاب گونه های مقاوم پروبیوتیک، حذف یا کاهش اکسیژن مولکولی، استفاده از تکنیک میکروانکپسوله کردن و تعدیل سازی فرمولاسیون محصول بهبود بخشید.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.