مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

تعداد صفحات : 13

چکیده مقاله:

گرایش مصرف کنندگان به سوی استفاده از غذاهای سالم در کشورهای توسعه یافته روبه رشد است. از روغن ماهی به عنوان یکی از غذاهای سالم یاد می شود. اسید چرب امگا- 3 یک اسید چرب ضروری برای سلامتی انسان است. اثرات این اسیدهایچرب بر سلامت انسان , پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی , سرطان , عملکرد صحیح مغز و بافتهای عصبی به خوبی مشخص شده است .این اسیدهای چرب که توسط خود بدن ساخته نمی شوند، به همین دلیل امگا- 3 باید از طریق غذاها توسط بدن انسان دریافت گردد. همانطور که گفته شد روغن ماهی به عنوان منبع غنی از اسید های چرب امگا- 3 مانندDHA و EPA می باشد. با توجه به اینکه مرتباً توصیه میشود دریافت روزانه این اسیدهای چرب افزایش یابد و با توجه به پایین بودن پذیرش ماهیان چرب و همچنین دریافت آنها بصورت مکمل , باید به دنبال راههای دیگری بود تا از دریافت مقدار کافی اسیدهای چربامگا 3 اطمینان حاصل شود . یکی از راههای متداول غنی سازی غذاهای مختلف با روغن ماهی است , حال میکروکپسوله کردن روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگر گوشت گاو در طول ذخیره سازی یکی از راه های بسیار خوب برای حذف طعم نامطلوب و جلوگیری از اکسیداسیون روغن ماهی می باشد. یکی از راههای متداول غنی سازی غذاهای مختلف با روغنماهی است , حال میکروکپسوله کردن روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگر گوشت گاو در طول ذخیره سازی یکیاز راه های بسیار خوب برای حذف طعم نامطلوب و جلوگیری از اکسیداسیون روغن ماهی می باشد.بنابراین فرآورده گوشتی تولید شده دارای ارزش غذائی بالاتر، فراسودمند تر و سلامت مصرف کننده را تضمین می کند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.