مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان با word :

دانلود مقاله ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار) از صفحه 181 تا 188 منتشر شده است.
نام: ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مهارت های اجتماعی
مقاله خودکارآمدی
مقاله گرایش به مصرف مواد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در نوجوانان دارای مهارت های اجتماعی ضعیف و خودکارآمدی پایین، این تمایل وجود دارد که از مصرف مواد جهت مقابله با مشکلات استفاده نمایند. هدف این مطالعه تعیین ارتباط مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان می باشد.
مواد و روش ها: این پژوهش از نوع توصیفی همبستگی است و جامعه آماری آن را دانش آموزان پایه های اول و دوم دبیرستان های پسرانه مناطق آسیب پذیر شهر اردبیل تشکیل می دهند. نمونه پژوهش شامل 321 دانش آموز از دبیرستان های آسیب پذیر شهر اردبیل بودند که به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از مقیاس مهارت های اجتماعی ماتسون، پرسشنامه خودکارآمدی شرر، مقیاس نگرش به مصرف مواد و چک لیست گرایش به مصرف مواد استفاده شد. داده های پژوهش با روش های آماری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیری توسط SPSS.14 در سطح معناداری 05/0 تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: نتایج نشان داد که میانگین نمرات مهارت های اجتماعی 15/132، خودکارآمدی 85/81 و گرایش به مصرف مواد 30/21 می باشد. مهارت های اجتماعی (r=0.57) و خودکارآمدی (r=0.42) با گرایش به مصرف مواد در نوجوانان رابطه معناداری دارند. نتایج تحلیل رگرسیون چند متغیری نیز نشان داد که متغیرهای پرخاشگری، مهارت های غیراجتماعی، خودکارآمدی عمومی و مهارت اجتماعی مناسب 47 درصد از واریانس گرایش به مصرف مواد در نوجوانان را تبیین می کنند.
نتیجه گیری: بر اساس یافته ها، مهارت های اجتماعی و خودکارآمدی با نگرش به مصرف مواد در نوجوانان رابطه دارند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.