مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی کمی متابولیت پیکروکروسین موجود در کلاله های زعفران خوراکی (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، رضو


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی کمی متابولیت پیکروکروسین موجود در کلاله های زعفران خوراکی (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، رضوانشهر و شاهرود با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی کمی متابولیت پیکروکروسین موجود در کلاله های زعفران خوراکی (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، رضوانشهر و شاهرود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی کمی متابولیت پیکروکروسین موجود در کلاله های زعفران خوراکی (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، رضوانشهر و شاهرود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی کمی متابولیت پیکروکروسین موجود در کلاله های زعفران خوراکی (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، رضوانشهر و شاهرود با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
طیبه ارشاد – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی (گرایش گیاهان دارویی)، واحد میانه، دانشگاه آزاد اسلامی ، میانه،
مهدی اورعی – عضو هیئت علمی گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه
سید حامدرضا بهشتی – دکترای حرفه ای داروسازی، مدیر عامل شرکت تستا مشهد، مشهد، ایران

چکیده:
زعفران (Crocus sativus L) گیاهی است چند ساله و از خانواده زنبقیان است و هر ساله تولید کلاله می کند. زعفران به خاطر خصوصیات عطر ، رنگ و طعمش ، ادویه خوراکی بسیار ارزشمندی می باشد. کیفیت زعفران بستگی به غلظت سه متابولیت عمده آن دارد که رنگ ، عطر و عطر استثنایی را به کلاله می بخشند. در این پژوهش کیفیت کلاله زعفران از طریق سنجش غلظت یکی از متابولیت های عمده آن یعنی پیکروکروسین که مسئول طعم زعفران است توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی اندازه گیری شد. نمونه های کلاله زعفران از مناطق (نواحی) مختلفی شامل مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر جمع آوری گردید. گل ها تقریبا در یک زمان از روز (ساعت 8-6 قبل از ظهر) با دست چیده شده و به سرعت کلاله ها از گل جدا شده در شرایط سایه (به مدت 01-8 روز) خشک شده و جهت عصاره گیری و تعیین کیفیت در آزمایشگاه آماده شدند. اختلافات معنی داری در میزان پیکروکروسین در بین مکان های آزمایشی وجود داشت. در تمام نمونه های زعفران (مکان های آزمایشی) ، میزان پیکروکروسین مابین 4/73 درصد تا 0/66 درصد بر اساس ماده خشک بوده و بیشترین مقدار آن در نمونه شاهرود وجود داشته است. خصوصیات خاک (هدایت الکتریکی، کربن آلی، پتاسیم و مواد خنثی کننده) بر میزان پیکروکروسین کلاله زعفران تاثیر داشته و همبستگی مثبت یا منفی با ترکیبات زعفران نشان داده است. در نهایت بر اساس نتایج حاصله میزان پیکروکروسین زعفران در مناطق مختلف تفاوت زیادی با یکدیگر داشته و عوامل محیطی می توانند بر کیفیت زعفران تاثیرگذار باشند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.