مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مطالعه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک باغان مرکبات شهداد به منظور پیشنهاد کشت جایگزین برای توسعه کشاورزی پایدار


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک باغان مرکبات شهداد به منظور پیشنهاد کشت جایگزین برای توسعه کشاورزی پایدار در منطقه با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک باغان مرکبات شهداد به منظور پیشنهاد کشت جایگزین برای توسعه کشاورزی پایدار در منطقه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک باغان مرکبات شهداد به منظور پیشنهاد کشت جایگزین برای توسعه کشاورزی پایدار در منطقه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب و خاک باغان مرکبات شهداد به منظور پیشنهاد کشت جایگزین برای توسعه کشاورزی پایدار در منطقه با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت و توسعه کشاورزی پایدار در ایران

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

شهین نوربخش – عضو هیئت علمی پژوهشکده باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کر

چکیده:

شهداد یکی از مناطق کشت مرکبات در استان کرمان می باشد. در سه دهه گذشته باغات مرکبات این منطقه به تدریج شروع به خشک شدن نموده اند و باعث کاهش حدود 80 درصد تولید پرتقال در شهر شهداد و حدود 40 درصد کاهش در منطقه شده است. به منظور بررسی میزان املاح خاک باغات شهداد و احتمال پیشنهاد کشت جایگزین به منظور ایجاد یک کشاورزی پایدار و سود آور در منطقه پروژه ای برای بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و آب شهداد شروع شد، در فاز اول این پروژه نمونه هایی از خاک باغات شهداد برداشته شد. باغ های مورد مطالعه شامل سه باغ اولی نسبتا سالم، باغ دوم تا حدود 50% صدمه دیده بود و باغ سوم بطور کامل خشک شده بود. نمونه هایی از نقاط مختلف خاک باغات به صورت تصادفی برداشت شد. میزان بافت خاک، درجه شوری، اسیدیته، کلر، بیکربنات، سولفاتها و گچ آنها مورد اندازه گیری قرار گرفت. در این مقاله میزان پارامترهای بدست آمده گزارش شده اند. در مجموع داده های جمع آوری شده نشان دادند که میانگین pH، هدایت الکتریکی، کلر و گچ در باغات سالم پایین تر بود و با افزایش سطح بیمار این مقادیر نیز افزایش یافتند. مقدار بی کربنات ها در باغات بیمار نسبت به باغ سالم افزایش نشان می داد ولی این تفاوت چندان زیاد نبود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.