مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تراتوم داخل ریوی: گزارش موردی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تراتوم داخل ریوی: گزارش موردی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تراتوم داخل ریوی: گزارش موردی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تراتوم داخل ریوی: گزارش موردی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تراتوم داخل ریوی: گزارش موردی با word :

دانلود مقاله تراتوم داخل ریوی: گزارش موردی با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور 1389 در مجله دانشکده پزشکی از صفحه 372 تا 376 منتشر شده است.
نام: تراتوم داخل ریوی: گزارش موردی
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تراتوم داخل ریوی
مقاله تریکوپتیزی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فرحناک محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: میررکنی سیدمسیح

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تراتوم ها تومورهایی هستند که از نئوپلاستیک شدن سلول های زایا در طول خطوط سلولی سوماتیک ایجاد می گردند. اکثر تراتوم های داخل قفسه صدری در مدیاستن قدامی ایجاد می گردند و تراتوم های داخل ریوی بسیار نادر هستند به طوری که از سال 1939 تاکنون کمتر از 100 مورد در کل جهان گزارش شده است.
معرفی بیمار: در این گزارش خانم 19 ساله ای را با سابقه چهار ساله سرفه بدون خلط معرفی خواهیم کرد که مبتلا به تراتوم داخل ریوی در لوب های میانی و فوقانی ریه راست بود که پس از توراکوتومی خلفی- طرفی راست ضایعه به طور کامل خارج شده و مورد بررسی پاتولوژیک قرار گرفته تشخیص تایید گردید.
نتیجه گیری: تراتوم های داخل ریه تومورهای نادری هستند که از پاچ سوم حلقی منشا گرفته، در اکثر موارد به صورت ضایعات کیستیک پدیدار شده و از نظر بافت شناسی از دو یاسه لایه جنینی تشکیل می گردند. علایم آنها غیراختصاصی و به صورت درد سینه، سرفه، هموپتیزی یا تریکوپتیزی می باشد. با توجه به پتانسیل این تومورها در دژنرسانس بدخیم و پارگی خودبه خود در تمام موارد توصیه شده است این تومورها خارج گردند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.