مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سداب در روغن آفتابگردان با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سداب در روغن آفتابگردان با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سداب در روغن آفتابگردان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سداب در روغن آفتابگردان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سداب در روغن آفتابگردان با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
فاطمه فندرسکی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شاهرود، گروه مهندسی شیمی
فاطمه اردستانی – استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائم شهر، گروه مهندسی شیمی

چکیده:
در این تحقیق اثر آنتی اکسیدانی عصاره های سداب در روغن آفتابگردان مورد ارزیابی قرار گرفت. عصاره به کار برده شده در این روغن از نظر دو شاخص اندیس پراکسید و اسید تیوباربیتوریک با انتی اکسیدان های سنتزی مقایسه گردید. بررسی آنالیز واریانس و نیز مقایسه میانگین نشان داد که اثر تیمار و زمان بر پراکسید در سطح احتمال پنج درصد معنی دار می باشد همچنین اندیس پراکسید در تمام روزهای اندازه گیری برای تیمارهای مختلف با هم معنی دار بودند. بررسی آنالیز واریانس و نیز مقایسه میانگین اعداد پراکسید غلظت های مختلف نشان داد که اثر تیمار و زمان بر اندیس یوباربیتوریک در سطح احتمال پنج درصد معنی دار می باشد. همچنین اندیس تیوباربیتوریک در همه روزهای اندازه گیری برای غلظت های مختلف با هم تفاوت معنی داری داشت.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.