مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی اثرات مادری بر روی صفات اقتصادی مرغان بومی استان یزد با استفاده از روش آماری بیزی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثرات مادری بر روی صفات اقتصادی مرغان بومی استان یزد با استفاده از روش آماری بیزی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات مادری بر روی صفات اقتصادی مرغان بومی استان یزد با استفاده از روش آماری بیزی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات مادری بر روی صفات اقتصادی مرغان بومی استان یزد با استفاده از روش آماری بیزی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات مادری بر روی صفات اقتصادی مرغان بومی استان یزد با استفاده از روش آماری بیزی با word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

امین یوسفی زنوز – دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح دام دانشگاه تبریز
صادق علیخانی – استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
مختار علی عباسی – دانشیار موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
رامین جعفر زاده قدیمی – دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح دام دانشگاه تبریز

چکیده:

در تحقیق حاضر جهت برآورد مؤلفه های واریانس از داده های مربوط به 9 نسل، که در خلال سالهای 1380 تا 1389 توسط مرکز اصلاح نژاد و تکثیر و ترویج مرغان بومی استان یزد تهیه شده بود، استفاده گردید. صفات مورد مطالعه شامل وزن بدن در 8 هفتگی، سن بلوغ جنسی، میانگین وزن تخم مرغ در (30،28 و 32) هفتگی، و تعداد تخم مرغ بود. پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی با استفاده از دو مدل حیوانی با روش بیزی برآورد شد. مقادیر وراثت پذیری برآورد شده برای صفات متوسط وزن تخم مرغ، وزن هشت هفتگی، تعداد تخم مرغ و سن بلوغ جنسی با استفاده از مدل 1 به ترتیب 0/43، 0/27، 0/13 و 0/19 بود که این مقادیر با استفاده از مدل 2 به ترتیب 0/41، 0/16، 0/15 و 0/23 برآورد گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که منظور نکردن اثرات مادری در مدل باعث برآورد بیش از حد مؤلفه های واریانس ژنتیک افزایشی و وراثت پذیری مستقیم برای صفات متوسط وزن تخم مرغ و وزن بدن در هشت هفتگی می شود. اما با در نظر گرفتن این اثرات در مدل برای دو صفت تعداد تخم مرغ و سن بلوغ جنسی نشان از تأثیر کمتر این اثرات برای این دو صفت برای داده های این مرکز بوده است. همچنین همبستگی بین واریانس ژنتیک افزایشی و مادری منفی برآورد شد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.