مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله کاربرد فیلتراسیون غشاءیی در صنعت ماءالشعیر با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کاربرد فیلتراسیون غشاءیی در صنعت ماءالشعیر با word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کاربرد فیلتراسیون غشاءیی در صنعت ماءالشعیر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد فیلتراسیون غشاءیی در صنعت ماءالشعیر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد فیلتراسیون غشاءیی در صنعت ماءالشعیر با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 18
نویسنده(ها):
سجادالله گانی – نویسنده مسئول:دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران،
لیلا پیوسته رودسری – کمیته پژوهشی دانشجویان، دانشجوی کارشناسی علوم صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی، دانشگاه
پریوش هراتیان – مربی گروه علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
سارا سهراب وندی – استادیار گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی، تهران،

چکیده:
ماءالشعیریکی از نوشیدنی های پرمصرف جهان به شمار می آید. یکی از دلایل بااهمیت در این محبوبیت، طعم مطلوب و رنگ جذاب ماءالشعیر است. به منظور دستیابی به رنگ و شفافیت مطلوب در این نوشیدنی، فراوری جداسازی غشایی رو به گسترش است. در اثر استفاده از این نوع فراوری،درشت-مولکول های محلول عامل طعمو ویژگیهای فراسودمند ماءالشعیر به خوبی حفظ می شوددر حالی که ذرات کلوئیدی عامل کدورتو سلول های مخمر از فرآورده جدا می شود.بنابراین طی چند سال اخیر مطالعات بسیاری در خصوص فرآیند میکروفیلتراسیون جریان متقاطع به عنوان یک روش جداسازی در صنعت ماءالشعیرسازی انجام شده است. شفاف سازی و پاستوریزه کردن یکی از کاربردهای عمده میکروفیلتراسیون جریان متقاطع در صنایع ماءالشعیرسازی است. این نوع جداسازی مشکلات عمده ای نظیر انسداد غشاء را به همراه دارد. یکی از محدودیتهای اساسی استفاده از فرایندهای غشایی، میزان جریان عبوری فرآورده از غشاء است و این موضوع به طور وارون تحت تاثیر لایه موقت تشکیل شده از ترکیباتی است که نمی توانند از فیلتر غشایی عبور نمایند. این پدیده که پلاریزاسیون غلظتی نامیده م یشود در مراحل ابتدایی فیلتراسیون، سبب کاهش سریع جریان عبوری از غشاء می شود.بنابراین هدف از این مطالعه، بررسی اثر شاخص های موثر بر فیلتراسیون (مانند دما، فشار، نوع و اندازه منافذ غشاء) و مکانیسم انسداد غشایی است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.