دانلود مقاله تعیین ضرایب حرارتی عدس در انتقال حرارت ناپایدار (ضریب هدایت حرارتی، ضریب نفوذ حرارتی و ظرفیت گرمایی ویژه) با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تعیین ضرایب حرارتی عدس در انتقال حرارت ناپایدار (ضریب هدایت حرارتی، ضریب نفوذ حرارتی و ظرفیت گرمایی ویژه) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین ضرایب حرارتی عدس در انتقال حرارت ناپایدار (ضریب هدایت حرارتی، ضریب نفوذ حرارتی و ظرفیت گرمایی ویژه) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
حمید خفاجه – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مد
احمد بناکار – استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
احمدرضا صالحیون – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مد
سید هاشم صمدی ریکنده – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تربیت مد
چکیده:
جهت بهینه کردن فرایند خشک کردن محصولات کشاورزی، میتوان نسبت به مدلسازی عددی این فرایند قبل از طراحی و ساخت خشک کن و اعمال پارامترهای لازم، اقدام نمود.به منظور مدلسازی عددی، دانستن خواص حرارتی- فیزیکی ماده لازم و ضروری است. بهره مند بودن بودن از ضریب انتشار حرارتی مواد غذایی برای طراحی و بهینه سازی فرایند انتقال حرارت در حالت ناپایدار ضروری است. هدف از انجام این ازمایش تعیین ضریب هدایت حرارتی عدس در انتقال حرارت ناپایدار برحسب تابعی از میزان رطوبت، دما و تخلخل است. این آزمایش توسط پروب اندازه گیری ضریب حرارتی، مولتی متر متصل به رایانه و برنامه (DMM) انجام گردید. ضریب انتقال حرارت با دما و زمان تغییر می کند؛ در نتیجه انتقال حرارت به صورت حالت گذرا و ناپایدار خواهد بود. مقادیر ضریب انتقال حرارت، ضریب پخش گرما و گرمای ویژه جسم با زمان تغییر می کند. طبق آزمایش صورت گرفته ضریب انتقال حرارت نسبت به زمان و افزایش دما کاهش می یابد تا به یک مقدار ثابت تقریبا 0/01 برسد. فرایند خشک کردن جسم در زمانه ای اولیه سریع و بعد از آن به کندی صورت می گیرد.