مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود تحقیق فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی با word :

با آغاز فصل پاییز بسیاری اقدام به فریزری کردن مواد غذایی و انواع میوه و سبزی می کنند تا در پاییز و زمستان آینده از این مواد استفاده کنند. این امر هر چند باعث سهولت تهیه غذا بویژه برای افراد کارمند شده و تنوع غذایی را نیز به همراه دارد، اما متخصصان تغذیه تأکید می کنند تا حد امکان مواد غذایی تازه جایگزین مواد غذایی فریزری شود؛ اما می توان
با رعایت اصول صحیح فریز کردن موادغذایی، کیفیت مواد غذایی را حفظ کرد تا با آسودگی بیشتری ازاین مواد استفاده کرد. آنچه در پی می آید بررسی اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی، میوه ها و سبزیها است تا با نیم نگاهی به این توصیه ها تغذیه بهتر داشته باشیم.
بسته بندی و شرایط آن مواد غذایی پیش از فریز شدن نیاز به بسته بندی مناسب دارند تا عطر و طعم، رطوبت، رنگ طبیعی و ارزش غذایی خود را از دست نداده و سرمای فریزر و خشکی محیط آن باعث خراب شدن مواد غذایی نشود. انتخاب نوع بسته بندی در گام نخست بستگی به نوع ماده غذایی و در مرحله بعد به سلیقه و میل شخصی بستگی دارد. از سوی دیگر لازم است تا پیش از بسته بندی میزان نیاز در هر بار مصرف مشخص شود؛چرا که بسته غذایی که از فریزر خارج می شود نباید مجدداً به فریزر بازگردد چون با هربار خارج شدن مواد غذایی از حالت یخ زدگی اندکی از ارزش تغذیه ای آن کاسته می شود.
به طور کلی بسته بندی انتخابی باید شرایطی به این شرح داشته باشد:
مقاوم به خروج رطوبت مواد غذایی (حفظ رطوبت طبیعی موادغذایی داخل بسته)
با دوام و مقاوم به نشتی مواد از داخل بسته به بیرون
مقاوم به ترک و شکستگی در مقابل دمای - درجه سانتیگراد فریزر
مقاوم به نفوذ چربی، روغن و مقاوم به نفوذ بو از محیط فریزر به داخل بسته
حفظ بو و عطر و طعم موادغذایی و مقاوم به نفوذ بو از محیط فریزر به داخل بسته

دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
یکی از بزرگترین چالش های امروز در صنایع غذایی ،تولید با ارزش غذایی بالاو در عین حال قیمتی مناسب می باشد. گندم به عنوان یکی از اصلی ترین محصولات کشاورزی در سراسر دنیا نقش مهمی در رژیم غذایی انسان ها ایفا می کند. پاستا محصولی غنی از کربوهیدرات و بدون کلسترول می باشد، ولیکن از نظر مقدار اسیدهای آمینه ضروری همچون لیزین و تریپتوفان و ترتوتین بسیار فقیر می باشد. پاستا به دلیل مقرون به صرفه بودن محبوبیت دارد. با توجه به مرحله اکسترود شدن در فرآیند تولید این محصول،به راحتی می توان مواد افزودنی را به فرمولاسیون پاستا اضافه نمود. بنابراین ازجدید ترین غنی سازی های صورت گرفته در این صنعت می توان به غنی سازی با آژد هسته زرد آلو، ایزوله پروتئینی خردل، آرد نخود بدون پوست، آرد تخمیر شده لوبیای سودانی ، ایزوله پروتئینی سویا، آرد بادام زمینی ، پودر چای سبز، پوست انبه، آن اشاره نمود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: 1

چکیده:

در طول دهه گذشته ، سطح مصرف و تنوع انواع دسر لبنی به دلایلی مانند خواص حسی ویژه وارزش تغذیه ای آن به سرعت افزایش یافته است. علاوبراین، اضافه کردن میکروارگانسیم های پروبیوتیک نیز دردسرهای لبنی نیز قابل توجیه است . بسیاری از تحقیقات انجام شده در خصوص دسرهای لبنی تخمیری یخ زده است .عواملی که بر قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در دسرهای لبنی تخمیری یخ زده تاثیر می گذارد شامل مرحله فریز کردن، pH، اسیدیته، سمیت اکسیژن وتنش های مکانیکی است . قابلیت زیستی پروبیوتیک ها نیز در زمان نگهداری محصول کاهش می یابد قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در دسرهای لبنی تخمیری یخ زده می توان با چندین روش از قبیل انتخاب گونه های مقاوم پروبیوتیک، حذف یا کاهش اکسیژن مولکولی، استفاده از تکنیک میکروانکپسوله کردن و تعدیل سازی فرمولاسیون محصول بهبود بخشید.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدیریت پسمان های رادیواکتیو و معرفی ساختارهایی برای تثبیت آن با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدیریت پسمان های رادیواکتیو و معرفی ساختارهایی برای تثبیت آن با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدیریت پسمان های رادیواکتیو و معرفی ساختارهایی برای تثبیت آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدیریت پسمان های رادیواکتیو و معرفی ساختارهایی برای تثبیت آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدیریت پسمان های رادیواکتیو و معرفی ساختارهایی برای تثبیت آن با word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: همایش بین المللی جایگاه چرخه سوخت هسته ای در توسعه فن آوری و تحقیقات

تعداد صفحات: 1

چکیده:

در اینجا، مسائل جدید مدیریت پسمان های رادیواکتیو، بیشتر در مورد پسمان سوخت هسته ای مصرف شده حاصل از نیروگاه های هسته ای مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته و مروری بر تحقیقات منتشر شده در طی دهه 90 میلادی در این زمینه انجام می گردد. توجه اصلی به مسائلی مانند توزیع پسمان هسته ای، استفاده از بعضی پاره ای شکاف مفید، و تثبیت پسمان ها با استفاده از ساختارهای متفاوتی همانند ترکیبات معدنی، و همچنین مشکلات مربوط به کاهش حجم پسمان رادیواکتیو، متراکم سازی پسمان و دفن آن معطوف شده است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ساختمان خورشیدی، طرحی در معماری پایدار با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ساختمان خورشیدی، طرحی در معماری پایدار با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ساختمان خورشیدی، طرحی در معماری پایدار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ساختمان خورشیدی، طرحی در معماری پایدار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ساختمان خورشیدی، طرحی در معماری پایدار با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی عمران و توسعه

تعداد صفحات: 7

چکیده:

امروزه یکی از مسائل مهم در مجامع علمی جهان، مبحث توسعه پایدار و به دنبال آن معماری پایدار است. به طور کلی معماری پایدار را میتوان معماری ای دانست که نسبت به ویژگیها و شرایط محیطی و مکانی پاسخگو است و از قابلیتهای بستر خود در راستای ایجاد شرایط محیطی مطلوب استفاده بهینه مینماید .یعنی کمترین صدمات را بر محیط زیست دارد .علاوه بر این نسبت به تغییرات، شرایط و نیازها انطباق پذیر و تداوم پذیر است وبه عبارت دیگر معماری منحصر به فردی است که ضمن توجه به نیازهای زیبا شناختی با ظرفیتهای طبیعی و اکولوژیک بستر خود نیز منطبق ( است. ( 11،10 کلیه فعالیت های انسانی منوط به مصرف انرژی هستند که این انرژی می تواند از منابع مختلفی تامین گردد. بی تردید مصرف بی رویه منابع طبیعی تجدید ناپذیر نظیر سوخت های فسیلی، در آینده نه چندان دور، محیط زیست را به مخاطره خواهد انداخت. استفاده بهینه از انرژی حاصل از منابع تجدیدناپذیر امروزه یکی از بحث های مهم جهانی به شمار می آید و در عرصه های گوناگون علوم مورد مطالعه و تحقیق است. با توجه به اینکه بخش ساختمان بیش از یک سوم انرژی مصرفی را به خود اختصاص داده است، هرچه بیشتر از مقدار انرژی های مصرفی در ساختمان بکاه یم، به این وسیله به سمت توسعه پایدار پیش میرویم که با نیازهای نسل امروز منطبق بوده و تأمین نیازهای نسل فردا را به خطر نمی اندازد. یکی از الگوهای پایداری در معماری استفاده از انرژی های طبیعی و مصرف حداقل انرژی فسیلی و هم زیستی با شرایط طبیع ی و اقلیم ی است، که طراحی خورشیدی ساختمان گامی در جهت رسیدن به آن می باشد در خانه ی خورشیدی تمهیداتی برای جذب انرژی خورشید، ذخیره و توزیع آن در زمان و مک ان دلخواه به شکل بهینه صورت می گیرد . این ساختمانها با محوریت شرقی-غربی بیشترین مواجهه را با جبهه جنوبی دارند و دارای جداره ی شفاف رو به جنوب می باشند . نور خورشید به این جداره ها می تابد و به وسیله سطوح داخلی ساختمان شامل کف، سقف، جداره ها و ( برخی عناصر دیگرجذب می شود. ( 11 .در این مقاله به بیان فاکتورهای مهم در طراحی ساختمان های خورشیدی پرداخته شده است. این فاکتورها شامل عوامل بیرونی و عوامل درون ی م ی باشد. راهکارهای اجرایی در طراحی نیز به منظور صرفه جویی انرژی در ساختمان ارائه شده است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید