مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود بررسی تأثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی تأثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی تأثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی تأثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی تأثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم کشاورزی

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

ازگیل ژاپنی با نام علمی(Eriobotrya japonica) از درختان میوه ی همیشه سبز مناطق نیمه گرمسیری است که علیرغم داشتن منابع غنی آنتی اکسیدانی و املاح و ویتامین های فراوان، به دلیل وجود بذر های زیاد و کوچک بودن اندازه میوه، تقاضابرای استفاده ازآن کاهش یافته است. به منظور افزایش کیفیت و کمیت این میوه ها، با استفاده از تنظیم کننده ی رشد جیبرالیک اسید ( صفر، 50 و 100 میلی گرم در لیتر) به صورت محلولپاشی روی درخت و همچنین تکنیک های باغبانی شامل حلقه زنی و سربرداری و تیمارهای ترکیبی آنها پژوهشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در شهرستانجهرم در سال 1391 انجام گرفت. میوه ها در ابتدای مرحله ی رسیدگی برداشت و پس از انتقال به آزمایشگاه، نسبت به اندازه گیری وزن تک میوه، وزن بذر، وزن گوشت، میزان مواد جامد محلول، ویتامین ثpH اسید کل و نسبت قند به اسیداقدام گردید. بر اساس نتایج تجزیه واریانس تیمارهای حلقه زنی و سربرداری شاخه بر تمامی صفات به جز نسبت وزن گوشت بههسته تأثیر معنی داری در سطح 1 درصد داشتند. کاربرد جیبرالیک اسید در سطح 50 و 100 میلی گرم در لیتر بر صفات مورد بررسی تأثیر معنی داری در سطح 1 درصد داشت. به طور کلی بر اساس نتایج حاصل از این پژوهش می توان تیمارجیبرالیک اسید به غلظت 50 میلی گرم در لیتر را پس از مرحله تشکیل میوه جهت کسب بهترین نتیجه در افزایش کمی و کیفی میوه ازگیل توصیه نمود


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.