دانلود مقاله مروری بر روش های مختلف استخراج پکتین از محصولات کشاورزی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مروری بر روش های مختلف استخراج پکتین از محصولات کشاورزی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مروری بر روش های مختلف استخراج پکتین از محصولات کشاورزی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
پکتین پلیمری از گالاکتورونیک اسید می باشد که در ساختار دیواره سلولی بخصوص در حدفاصل بین سلول های گیاهان یافت می شود. پکتین در صنعت غذا کاربرد های فراوانی از جمله ثبات دهندگی، بافتدهندگی، امولسیفایری، ژل کنندگی و غیره دارد. در جهان تقاضا برای تولید پکتین سالیانه به بیش از 30000 تن می رسد که این مقدار با نرخ رشد سالیانه 5- 4 درصد در حال افزایش است و این امر نشان دهنده اهمیت استخراج پکتین از محصولات کشاورزی می باشد. روش های مختلفی چون استخراج آبی، اسیدی، استخراج بهوسیله امواج مایکروویو و استفاده از فراصوت برای تولید پکتین از منابع آن که عمدتا پوست مرکبات و تفالهسیب می باشد مورد استفاده قرار می گیرد. روش های سنتی مثل روش آبی و اسیدی برای استخراج نیاز به زمان طولانی داشته و همچنین راندمان تولید پایینی دارند. در مقابل روش های نوین مانند استفاده از امواج مایکروویوو فراصوت، استخراج در مدت زمان کوتاهی صورت گرفته و راندمان تولید نیز بیشتر می باشد و همچنین کیفیت پکتین تولیدی در روش های نوین نسبت به روش های سنتی بالاتر است. هدف از این تحقیق بیان خلاصه ای از روش های تولید پکتین از محصولات مختلف کشاورزی می باشد