دانلود مقاله اثرکودهای زیستی وشیمیایی برخصوصیات مرفولوژی یونجه درکشت مخلوط یونجه و رازیانه با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثرکودهای زیستی وشیمیایی برخصوصیات مرفولوژی یونجه درکشت مخلوط یونجه و رازیانه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثرکودهای زیستی وشیمیایی برخصوصیات مرفولوژی یونجه درکشت مخلوط یونجه و رازیانه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور بررسی اثرکود وکشت درکشت مخلوط یونجه Medicago sativa L. و رازیانه Foeniculumvulgare L.) ازمایشی درقالب طرح اسپلیت پلات برپایه طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار دردانشگاه شاهد اجرا گردید نظام های کودی بعنوان پلات اصلیدردوسطح شامل کود شیمیایی سوپرفسفات تریپل و کود زیستی نیتروکسین و فسفربارور 2+50درصد کود شیمیایی توصیه شده سوپرفسفات تریپل و نظام های کشت به عنوان پلات فرعی درچهارسطح شامل خالص یونجه یونجه 100درصد خالص رازیانه رازیانه 100درصد مخلوط افزایشی یونجه و رازیانه یونجه 100درصد و رازیانه 50درصد و مخلوط افزایشی یونجه و رازیانه یونجه 100درصد +رازیانه 100درصد مشخص شدند درمقایسه میانگین اثرات اصلی گیاه یونجه بیشترین ارتفاع بوته شاخه گل دهنده شاخه فرعی گره و پنجه درکشت مخلوط افزایشی یونجه 100درصد +رازیانه 50درصد درکود زیستی +50درصد کود شیمیایی درچین اول مشاهده شد دراثرات متقابل دوگانه کود و کشت کود وچین و کشت و چین بیشترین ارتفاع گیاه درکود زیستی +50درصد کود شیمیایی درکشت مخلوط افزایشی یونجه 100درصد +رازیانه 50درصد دردرچین اول بدست امد همچنین دراثرمتقابل کود کشت و چین بیشترین ارتفاع بوته شاخه گل دهنده و گره درکشت مخلوط افزایشی یونجه 100درصد +رازیانه 50درصد درکود زیستی +50درصد کود شیمیایی درچین اول مشاهده شد