مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
در این مطالعه به بررسی تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک می پردازیم. در این پژوهش نشاسته ی ذرت مومی در سطوح 0و25و50 و 75 % جایگزین چربی در فرمولاسیون کیک یزدی شد و فاکتور های مساحت کل سلول ها، قطرمتوسط سلول، حداقل قطر سلول ها، تعداد سلول ها در واحد سطح، مساحت متوسط هر سلول و حداکثر قطر سلول ها از طریق آنالیز با اسکنر مسطح مورد بررسی قرار گرفت. طبق نتایج بدست آمده از آنالیز نشاسته ی ذرت مومی منجر به افزایش میزان تخلخل و موجب متلاشی شدن کیک در آون می شود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.