دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
در این مطالعه به بررسی تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک می پردازیم. در این پژوهش نشاسته ی ذرت مومی در سطوح 0و25و50 و 75 % جایگزین چربی در فرمولاسیون کیک یزدی شد و فاکتور های مساحت کل سلول ها، قطرمتوسط سلول، حداقل قطر سلول ها، تعداد سلول ها در واحد سطح، مساحت متوسط هر سلول و حداکثر قطر سلول ها از طریق آنالیز با اسکنر مسطح مورد بررسی قرار گرفت. طبق نتایج بدست آمده از آنالیز نشاسته ی ذرت مومی منجر به افزایش میزان تخلخل و موجب متلاشی شدن کیک در آون می شود.