دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و تعیین مقدار ترکیبات فنولی عصاره متانولی اندام های مختلف گیاه ختمی با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و تعیین مقدار ترکیبات فنولی عصاره متانولی اندام های مختلف گیاه ختمی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و تعیین مقدار ترکیبات فنولی عصاره متانولی اندام های مختلف گیاه ختمی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
اخیرا توجه به کشف ترکیبات آنتی اکسیدانتی به منظور استفاده در داروها و صنایع غذایی افزایش پیدا کرده است که اساسا به دلیل مشکلات آنتی اکسیدانت های مصنوعی می باشد. شواد اپیدمیولوژیکی نشان داده اند که مصرف مناسب غذاها و یا نوشیدنی های غنی از ترکیبات فنولیک و آنتی اکسیدان ها، میزان ابتلا به بسیاری از بیماری از جمله بیماری های قلبی- عروقی را کاهش می دهد در سال های اخیر مطالعات متعددی بر روی منابع طبیعی به منظور یافتن غنی از آنتی اکسیدان ها و نقش مصرف این ترکیبات در محافظت بدن در برابر صدمات ناشی از استرس اکسیداتیو انجام شده است. گیاه ختمی با نام علمی Althaea officinalis از تیره پنیرکیان و بومی مناطق شرق مدیترانه و دارای برگ های دندانه تر و پهن و یکی از گیاهان معروف طب سنتی بوده ولی تاکنون مطالعه در زمینه اثرات آنتی اکسیدانتی آن انجام نشده است. هدف از این مطالعه تعیین و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره های مختلف این گیاه با ویتامین c (آنتی اکسیدانت طبیعی) و BHT (آنتی اکسیدانت سنتزی) می باشد در این مطالعه تجربی شاخص های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گل و ساقه گیاه گل ختمی مورد ارزیابی قرار گرفتند و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال DPPH (1,1-Diphenyl-2-Picrylhydrazyl) اندازه گیری گردید. در روش DPPH که توانایی مهار یا خنثی سازی این رادیکال توسط نمونه مورد نظر ارزیابی شد و نتیجه نشان داد که عصاره متانولی این گیاه توانایی مهار یا خنثی سازی رادیکال های DPPH را دارد همچنین در این تحقیق میزان ترکیبات فنولی اندام های متلف گیاه گل ختمی بر حسب میزان هم ارزی میزان ارزی گالیک اسید مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج حاصله انطباق تقریبا مناسبی با اثرات آنتی اکسیدانی نمونه ها نشان داد.