دانلود مقاله تجزیه به عامل ها برای خصوصیات کمی و کیفی در کلزا با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تجزیه به عامل ها برای خصوصیات کمی و کیفی در کلزا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تجزیه به عامل ها برای خصوصیات کمی و کیفی در کلزا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1381
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 1
چکیده:
درک روابط داخلی صفات و تعیین عامل های توجیه کننده خصوصیات مورد بررسی برای پیشبرد هر پروژه اصلاحی امری اجتناب ناپذیر است. در این راستا 16 خصوصیت شامل شروع گلدهی خاتمه گلدهی طول دوره گلدهی ارتفاع بوته زمان رسیدن تعداد غلاف در ساقه اصلی تعداد غلاف در بوته طول غلاف تعداد دانه در غلاف وزن هزار دان عملکرد دانه گلوکوزینولات ها شامل آلبل، بوتبل گلوکزیتولات کل و همچنین میزان پروتئین و روغن در 36 ژنوتیپ شامل 28 تلاقی و 8 والد مورد بررسی قرار گرفتند.