دانلود مقاله پیشرفت های اخیر در بیوپلیمرها و بیوپلیمرهادر بر پایه ی نانوکمپوزیت ها به عنوان مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله پیشرفت های اخیر در بیوپلیمرها و بیوپلیمرهادر بر پایه ی نانوکمپوزیت ها به عنوان مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پیشرفت های اخیر در بیوپلیمرها و بیوپلیمرهادر بر پایه ی نانوکمپوزیت ها به عنوان مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
بسته بندی پلاستیکی که برای مواد غذایی و غیرغذایی استفاده می شوند، غیر قابل تجزیه هستند و همچنین از مواد ارزشمند و غیر قابل تجدیدپذیر مانند نفت تهیه می شوند. با توجه به تمرکزی که برای یافتن جایگزین برای نفت وجود دارد و تاکید بر جنبه های زیست محیطی، تحقیقات جهت توسعه ی بسته بندی های مواد غذایی تخریب پذیر از مواد بر پایه ی بیوپلیمرها در حال گسترش است. این مقاله گسترش اخیر بیوپلیمرها به عنوان مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی شامل: بیوپلیمرهای طبیعی (مانند نشاسته ها و پروتئین ها)، بیوپلیمرهای سنتتیک (مانند پلی لاکتیک اسیدها)، مخلوط بیوپلیمرها و نانوکمپوزیت ها بر پایه ی بیوپلیمرهای سنتتیک و طبیعی را مورد بررسی قرار می دهد. این مقاله تکنیک های مختلفی که برای توسعه ی مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر و مقرون به صرفه با خواص مکانیکی مطلوب و ممانعت کنندگی اکسیژن و رطوبت دارند مورد بررسی قرار می گیرد.