مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید گاز سنتز به روش اکسیداسیون جزئی متان و بررسی پارامترهای موثر بربازدهی آن با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید گاز سنتز به روش اکسیداسیون جزئی متان و بررسی پارامترهای موثر بربازدهی آن با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید گاز سنتز به روش اکسیداسیون جزئی متان و بررسی پارامترهای موثر بربازدهی آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید گاز سنتز به روش اکسیداسیون جزئی متان و بررسی پارامترهای موثر بربازدهی آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید گاز سنتز به روش اکسیداسیون جزئی متان و بررسی پارامترهای موثر بربازدهی آن با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: سومین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی و مهندسی شیمی

تعداد صفحات: 7

چکیده:

دراین مطالعه به بررسی فرایند تولید گاز سنتز به روش اکسیداسیون جزئی متان در راکتورهای مختلف پرداخته شده است با مطالعه تحقیقات گذشته این فرایند در راکتورهای بستر سیال بستر ثابت بستر سیال غشایی و راکتور پلاسما مورد بررسی قرار گرفته است سپس پارامترهای موثر بردرصد تبدیل متان انتخاب پذیری H2,CO و نسبت H2/CO درم حصولات مورد بررسی و مقایسه قرارگرفته است نتایج حاکی از آن است که در تمام راکتورهای مورد بررسی افزایش نسبت مولی خوراک درصد تبدیل متان را کاهش میدهد پارامتر SH2 درمحصولات درراکتور پلاسما برخلاف راکتورهای بستر سیال و بستر ثابت تقریبا همیشه ثابت است. رفتار پارامتر SCO با افزایش نسبت خوراک در راکتور پلاسما کاهش درراکتور بستر ثابت ابتدا افزایش و سپس کاهش و در راکتور بستر سیال روند افزایشی دارد. نسبت H2/CO در راکتورهای بستر سیال همیشه 2 می باشد اما این نسبت در راکتورهای بستر ثابت همیشه کمتر از 2 همچنین این نسبت در راکتور پلاسما با افزایش شدت جریان خوراک یا افزایش نسبت مولی خوراک کاهش می یابد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.