مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مدیریت و برنامهریزی بحران در بخش کشاورزی با رویکرد پدافند غیرعامل مطالعه موردی: شهرستان فریدونشهر با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدیریت و برنامهریزی بحران در بخش کشاورزی با رویکرد پدافند غیرعامل مطالعه موردی: شهرستان فریدونشهر با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدیریت و برنامهریزی بحران در بخش کشاورزی با رویکرد پدافند غیرعامل مطالعه موردی: شهرستان فریدونشهر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدیریت و برنامهریزی بحران در بخش کشاورزی با رویکرد پدافند غیرعامل مطالعه موردی: شهرستان فریدونشهر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدیریت و برنامهریزی بحران در بخش کشاورزی با رویکرد پدافند غیرعامل مطالعه موردی: شهرستان فریدونشهر با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
امروزه مدیریت و برنامهریزی راهبردی بحران در بخشهای مختلف با رویکردهای نوینی از قبیل پدافند غیرعامل بهشدت مورد توجه مدیران و برنامهریزان حوزههای گوناگون قرار گرفته است. بخش کشاورزی نیز به دلیل اهمیت بنیادینخود در پایداری و خودکفایی اقتصادی اغلب جوامع باید از این رویکرد در بخشهای مختلف خود بهره ببرد. راهبردهایپدافند غیرعامل در این بخش نه تنها میتواند پایداری کشاورزی را در مقابل انو اع بحران افزایش دهد، بلکه کارایی وبازدهی آن را نیز تا حد ممکن بالا میبرد. شهرستان فریدونشهر در بخش غربی استان اصفهان به عنوان یکی از قطب هایکشاورزی استان و کشور از دیرباز در تولید و صدور محصولات کشاورزی فعال بوده و در تولید محصولاتی از قبیل سیب -زمینی از جایگاه ویژهای برخوردار بوده است. به نظر میرسد مدیریت و برنامهریزی بخش کشاورزی این شهرستان با رویکردپدافند غیرعامل بتواند کارایی و بازدهی آن را بیش از پیش افزایش دهد. اطلاعات و مطالعات میدانی پژوهشگران نشانمیدهد که بخش کشاورزی این شهرستان در دهههای اخیر با بحرانهایی از قبیل کمآبی، کاهش شدید بازدهی خاک، شیوعآفات، استفاده بیرویه از سموم دفع آفات و کاهش توان مالی کشاورزان در راستای استفاده از تکنولوژیهای نوین و بذرهایپربازده مواجه بوده است. دادههای این پژوهش به صورت میدانی جمع آوری شده و روش تحقیق آن پیمایشی – تحلیلی است. ابزار تحلیل داده ها نرم افزار EXCEL و GIS است و راهبردهای پیشنهادی در راستای بهینه سازی شرایط کشاورزی جامعه مورد مطالعه از طریق مدل SWOT ارائه گردیده است. نتایج تحقیق نشان میدهد که سرمایه گذاری در بخشهای مختلف کشاورزی این شهرستان و توانمندسازی انسانی و طبیعی این حوزه میتواند آن را در برابر انواع بحرانها مقاوم نماید.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.