مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تاثیر افزودن امولسیفایر ها و صمغ ها بر خصوصیات کیفی ،رئولوژیکی و میکروساختاری کیک بدون تخم مرغ با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر افزودن امولسیفایر ها و صمغ ها بر خصوصیات کیفی ،رئولوژیکی و میکروساختاری کیک بدون تخم مرغ با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر افزودن امولسیفایر ها و صمغ ها بر خصوصیات کیفی ،رئولوژیکی و میکروساختاری کیک بدون تخم مرغ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر افزودن امولسیفایر ها و صمغ ها بر خصوصیات کیفی ،رئولوژیکی و میکروساختاری کیک بدون تخم مرغ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر افزودن امولسیفایر ها و صمغ ها بر خصوصیات کیفی ،رئولوژیکی و میکروساختاری کیک بدون تخم مرغ با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 17

چکیده:

دراین پژوهش تاثیر صمغهایی مانند صمغ عربی گوار زانتان و کاراگینان هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب با امولسیفایر هایی مانند گلیسرول منواستئارات GMS و سدیم استئارویل -2- لاکتیلات درخصوصیات کیفی رئولوژیکی ومیکروساختاری کیک مورد ارزیابی قرارگرفت اضافه کردن درصدی از صمغ گوار به همراه امولسیفایر SSL به ارد باعث افزایش ویسکوزیته می شود درحالیکه افزودن امولسیفایر GMS به همراه صمغ ها به جز صمغ زانتان باعث افزایش ویسکوزیته می شود افزودن هیدروکلوئیدها به همراه درصدی از امولسیفایرهای SSL GMS به آرد گندم ویسکوزیته خمیر وزن مخصوص را افزایش میدهد که دراین میان صمغ زانتان بیشترین سهم را دارا می باشد. درمیان هیدروکلوئدیهای مختلف هیدروکسی پروپیل متیل سلولز ترکیب آرد گندم را بهبود می بخشد استفاده از صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز به همراه امولسیفایر GMS کلیه خصوصیات کیک را بهبود می بخشد درحالیکه صمغهای زانتان و کاراگینان اثر معکوس دارد افزودن تمام صمغها همراه با امولسیفایر SSL بیشترین بهبود را در خصوصیات کیک دارا می باشد که دراین میان صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بیشترین کارایی را دارد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.