مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود بررسی و مقایسه الگوی پراکنش آلایندگی یکی از دیگهای بخار یکی از شرکتهای نفتی ایران توسط نرم افزار PHAST با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی و مقایسه الگوی پراکنش آلایندگی یکی از دیگهای بخار یکی از شرکتهای نفتی ایران توسط نرم افزار PHAST با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی و مقایسه الگوی پراکنش آلایندگی یکی از دیگهای بخار یکی از شرکتهای نفتی ایران توسط نرم افزار PHAST با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی و مقایسه الگوی پراکنش آلایندگی یکی از دیگهای بخار یکی از شرکتهای نفتی ایران توسط نرم افزار PHAST با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی و مقایسه الگوی پراکنش آلایندگی یکی از دیگهای بخار یکی از شرکتهای نفتی ایران توسط نرم افزار PHAST با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومین همایش ملی بهداشت محیط، سلامت و محیط زیست پایدار

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

کنترل و کاهش پیامدهای ناشی از انتشار آلاینده ها مستلزم مدل سازی الگوی پراکنش آلاینده ها از منبع و بررسی پهنه بندی انتشار و اثرات زیست محیطی آنها می باشد. در این پژوهش با مدل سازی الگوی پراکنش آلاینده های هوای شامل گازهای CO2 و H2S و NO2 و NO و CxHy و NOX و SO2 و CO ناشی از عملکرد یکی از دیگهای بخار نیروگاه برق در 6 دوره ماهیانه یکی از شرکتهای نفتی ایران توسط نرم افزار PHAST در دو شرایط جوی حالت A و F به بررسی پهنه بندی انتشار آلاینده ها، حداکثرنشست غلظت آلاینده روی سطح زمین پرداخته خواهد شد. نتایج حاصله نشان می دهد که آلاینده ها بطور میانگین در 6 دوره در شرایط جوی F در شعاع حدود 2 کیلومتری شرکت بروی سطح زمین با غلظت حدود PPM 2645 خواهد نشست. اما در حالت جوی A به هیچ وجه آلاینده ها برروی سطح زمین نخواهد نشست و آلاینده ها از ارتفاع 69 متری زمین از دهانه دودکش خارج و بطور میانگین در 6 دوره تا ارتفاع بالای 1350 متری از سطح زمین بالا رفته و تا شعاع حدود 723 متری در جهت وزش باد از دودکش انتشار می یابد. به منظور کاهش آلایندگی ، آلوده ترین نقطه شهر می توان با بهبود کیفیت سوخت ، همچنین با ارتقاء تکنولوژی دیگ بخار و نیز استفاده از نانوتکنولوژی در صنعت ساختمان سازی و طرح مدیریت شهری سبز از عوارض زیست محیطی محل آلایندگی کاست.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.