مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تحلیل پایداری شیب با توجه به فاصله تا سطوح ناپیوستگی با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی آنها با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحلیل پایداری شیب با توجه به فاصله تا سطوح ناپیوستگی با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی آنها با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحلیل پایداری شیب با توجه به فاصله تا سطوح ناپیوستگی با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی آنها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل پایداری شیب با توجه به فاصله تا سطوح ناپیوستگی با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی آنها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل پایداری شیب با توجه به فاصله تا سطوح ناپیوستگی با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی آنها با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی علوم معدنی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
پایداری شیب به علت تاثیر آن در اقتصاد معدن، همواره یکی از موضوعات مهم مهندسی بوده است. وقوع شکست به هر علتی میتواند باعث بروز خسارت شود. پیشرفت روشهای استخراج که بیش از هر چیز مرهون ظهور تجهیزاتی عظیم و پیشرفته است، ایجاب میکرد که روش های پایدارسازی متناسب با آنها ابداع و اعمال شود. بنابراین روش های تحلیل پایداری نیز روز به روز پیشرفت و توسعه یافتند. در این تحقیق شاخص جدید فاصله از سطح ناپیوستگی که بوسیله پارامترهای ژئوتکنیکی وزندار شده است، برای تعیین مناطق ناپایدار استفاده شد. تعداد دوازده گمانه ژئوتکنیکی در محدوده پیت شماره یک معدن سنگ آهن گل گهر واقع در استان کرمان، حفر شد. نمونه های حاصل از این گمانه ها تحت آزمایش های ژئوتکنیکی قرار گرفته و مقادیر پارامترهای: اندیس کیفی سنگ (RQD) ، زاویه اصطکاک داخلی () ، مقاومت چسبندگی توده سنگ (C) و مقاومت فشاری تک محوره توده سنگ (UCS) محاسبه شدند. این پارامترها که مقادیر آنها در هر یک از بلوک های واقع بر دیواره پیت که با استفاده از روش های زمین آماری تخمین زده شده اند، بهعنوان شاخصی برای تعیین ویژگی ژئوتکنیکی بلوکها به روش تاپسیس (TOPSIS) ، که یکی از بهترین مدل های تصمیم گیری چند شاخصه است، مورد استفاده قرار گرفتند. برای هر بلوک ابتدا فاصله تا سطوح ناپیوستگی موجود محاسبه شده و سپس فاصله مقادیر ژئوتکنیکی آن تا مقادیر کمینه و بیشینه به دست آمد. بدین ترتیب هر بلوک وزندار شده و سپس فواصل محاسبه شده را تحت تاثیر قرار داد و در نهایت برای هر بلوک کمترین مقدار فاصله وزندار (MWD) به عنوان فاصله بحرانی انتخاب شد. مدل بلوکی حاصل که بر اساس مقادیر MWD طبقه بندی شده است دیواره های ناپایدار را به خوبی نشان می دهد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.