مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
تعداد صفحات: 15
چکیده:
دوغ به عنوان یک نوشیدنی تخمیری پر طرفدار در ایران است که از اختلاط ماست و آب و اندکی نمک حاصل می شود. و جای دادن پروبیوتیک ها در آن می تواند به ارتقاء سطح سلامت جامعه کمک شایانی کند.دو فاز شدن دوغ یکی از مشکلات اصلی در این فرآورده است که بدلیل وجود شرایط اسیدی، پروتئین های کازئین ماست تجمع و رسوب نموده و ظاهری نامطلوب در آن ایجاد می شود. در این پژوهش اثر سطوح مختلف پکتین با متوکسیل بالا بر ویژگی های فیزیکی دوغ پروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق از دو گونه باکتری پروبیوتیک؛ شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس به صورت منفرد و ترکیبی، به همراه باکتری های معمول سنتی ماست استفاده شد واثر غلظت های مختلف پکتین از نوع متوکسی بالا (3/0، 4/0، 5/0) طی 30 روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آماری حاصل از بررسی داده های دوغ پروبیوتیک نشان داد که با افزایش غلظت پکتین با متوکسی بالا، میزان ویسکوزیته و پایداری فازی دوغ پروبیوتیک در طی 30 روز نگه داری در دمای 4 درجه سانتی گراد افزایش یافت.این پژوهش نشان داد که بهترین نمونه از نظر افزایش ویسکوزیته و پایداری فازی دوغ پروبیوتیک، مربوط به تیمار حاوی باکتری های مخلوط استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس به همراه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس با غلظت 5/0 درصد پکتین با متوکسیل بالا می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.