دانلود مقاله بررسی فراوانی انواع عیوب انکساری در بیماران مراجعه کننده به درمانگاه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی فراوانی انواع عیوب انکساری در بیماران مراجعه کننده به درمانگاه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی فراوانی انواع عیوب انکساری در بیماران مراجعه کننده به درمانگاه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله بررسی فراوانی انواع عیوب انکساری در بیماران مراجعه کننده به درمانگاه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از صفحه 181 تا 185 منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی انواع عیوب انکساری در بیماران مراجعه کننده به درمانگاه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عیوب انکساری
مقاله دوربینی
مقاله نزدیک بینی
مقاله آستیگماتیسم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
پیش زمینه و هدف: بینایی یکی از شاخص های سلامتی و کیفیت زندگی است. بر اساس آخرین برآورد سازمان بهداشت جهانی 161 میلیون نفر از مردم جهان دارای اختلال بینایی هستند، علت اصلی اختلال بینایی ممکن است عیوب انکساری باشد. هدف از اجرای این طرح تعیین فراوانی انواع عیوب انکساری در مراجعین به درمانگاه تخصصی چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه می باشد.
مواد و روش کار: این مطالعه از نوع توصیفی – مقطعی بوده و در آن 451 نفر از مراجعین به درمانگاه تخصصی چشم بیمارستان امام خمینی ارومیه با عیب انکساری مورد مطالعه قرار گرفتند. نمونه گیری به صورت تصادفی در دسترس انجام گرفت. اطلاعات جمع آوری شده پس از پردازش در برنامه نرم افزار آماری SPSS با استفاده از آزمون های توصیفی تجزیه و تحلیل گردیدند.
یافته ها: توزیع فراوانی انواع عیوب انکساری در کل چشم های افراد تحت مطالعه نشان داد که 41 چشم (45 درصد) دارای بدون عیوب انکساری، 71 چشم (79 درصد) دوربین، 290 چشم (322 درصد) نزدیک بین، 73 چشم (81 درصد) آستیگمات و 427 چشم (473 درصد) عیوب انکساری ترکیبی بوده است. شایع ترین عیب انکساری در بین نمونه های مورد مطالعه عیوب انکساری ترکیبی بود (268 نفر یعنی 594 درصد) و عیب انکساری آستیگاتیسم تنها کم ترین فراوانی (29 نفر یعنی 64 درصد) را داشت. انواع عیوب انکساری در دو جنس مرد و زن تقریبا به موازات هم بوده و رابطه آماری معنی داری بین آنان وجود نداشت (P>0.05). در تمام گروه های سنی شایع ترین درجه عیب انکساری برای تمام عیوب انکساری در محدوده 0-4 دیوپتر بود.
بحث و نتیجه گیری: مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان فراوانی عیوب انکساری در حجم نمونه کوچک انجام پذیرفته و قابل مقایسه با نتایج سایر مطالعات که با حجم نمونه بزرگ و با هدف تعیین میزان شیوع عیوب انکساری انجام گرفته اند، نخواهد بود. لذا پشنهاد می گردد مطالعات بعدی با حجم نمونه بیشتر و با هدف تعیین میزان شیوع آن ها انجام گیرد.