مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی الگوی تمایل کدونی ژن های فتوسنتزی در گیاه شورزی آلوروپوس لیتورالیس با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی الگوی تمایل کدونی ژن های فتوسنتزی در گیاه شورزی آلوروپوس لیتورالیس با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی الگوی تمایل کدونی ژن های فتوسنتزی در گیاه شورزی آلوروپوس لیتورالیس با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی الگوی تمایل کدونی ژن های فتوسنتزی در گیاه شورزی آلوروپوس لیتورالیس با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی الگوی تمایل کدونی ژن های فتوسنتزی در گیاه شورزی آلوروپوس لیتورالیس با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
الگوی استفاده از کدون و کدون های بهینه، به طور معنی داری بین ژنوم موجودات متفاوت است. این اختلاف ناشی از کارکرد بلند مدت فرآیندهای انتخاب طبیعی و تکامل می باشد. رانش ژنتیکی، موتاسیون و تنظیم بیان ژن از دلایل اصلی وجود اریب کدونی است. در اینمطالعه، پس از جداسازی جزئی برخی از ژن های مرتبط با فتوسنتز و تنفس از گیاه آلوروپوس لیتورالیس آنالیز تمایل کدونی انجام گردید.محاسبه شاخص سازگاری کدنCAI نشان داد که ژن های مورد مطالعه که به طور مستقیم یا غیر مستقیم با فتوسنتز در ارتباط هستند، ازسطح بیان بالایی برخوردار بوده و همچنین تمایل به استفاده از کدون بهینه در آن ها وجود دارد. همچنین نتایج بدست آمده نشان دادند که تمایل کدونی بین ژن های کد شونده در هسته و کلروپلاست برای برخی از اسیدهای آمینه متفاوت است


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی خصوصیات پساب شهری و صنعتی ذوب آهن و مقایسه آن با خصوصیات آب های زیرزمینی منطقه به منظور آبیاری فضای سبز با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی خصوصیات پساب شهری و صنعتی ذوب آهن و مقایسه آن با خصوصیات آب های زیرزمینی منطقه به منظور آبیاری فضای سبز با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی خصوصیات پساب شهری و صنعتی ذوب آهن و مقایسه آن با خصوصیات آب های زیرزمینی منطقه به منظور آبیاری فضای سبز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی خصوصیات پساب شهری و صنعتی ذوب آهن و مقایسه آن با خصوصیات آب های زیرزمینی منطقه به منظور آبیاری فضای سبز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی خصوصیات پساب شهری و صنعتی ذوب آهن و مقایسه آن با خصوصیات آب های زیرزمینی منطقه به منظور آبیاری فضای سبز با word :


سال انتشار : 1392

نام کنفرانس یا همایش : اولین همایش ملی چالش های منابع آب و کشاورزی

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

استفاده از پسابها به دلیل کمبود منابع آبی در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است و چنانچه پساب تولید شده استانداردهای مورد نظر از لحاظ سطح آلودگی را کسب کند میتواند جایگزین مناسبی برای آب آبیاری باشد. در این پژوهشبه منظور مقایسه خصوصیات شیمیایی پساب شهری و صنعتی ذوب آهن با آبهای زیر زمینی منطقه و همچنین امکان استفاده از آنها در آبیاری فضای سبز، از اسفند 1382 به مدت سه سال از پساب شهری و صنعتی به طور متناوب نمونهبرداری و پارامترهای مختلف فیزیکی و شیمیایی و شاخصهای آلودگی پساب اندازهگیری شد. میزان شوری SARadj و SARiwدرهردو نمونه پساب در حدود 68و52 و 36 درصد کمتر از میزان آن در آبهای زیرزمینی منطقه بود. همچنین میزان فلزات سنگین BOD5 ،SAR ،pH کلراید و نیتروژن در نمونههای پساب درحد مجاز برای آبیاری قرار داشتند. در مجموع میتوان بیان کرد، استفاده از پساب شهری و صنعتی ذوبآهن برای آبیاری در فضای سبز مناسب بوده و کیفیت آن نسبت به آبهای زیرزمینی منطقه مناسبتر میباشد


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود طرح (کارآفرینی) طرح پرورش قارچ خوراکی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود طرح (کارآفرینی) طرح پرورش قارچ خوراکی با word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود طرح (کارآفرینی) طرح پرورش قارچ خوراکی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود طرح (کارآفرینی) طرح پرورش قارچ خوراکی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود طرح (کارآفرینی) طرح پرورش قارچ خوراکی با word :

مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.

قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه با word :

دوره صفویان از درخشان ترین ادوار ترقی و تکامل خطوط مختلف ایرانی بویژه ثلث، (نسخ) و (نستعلیق) است.
در این زمان بیشتر شاهان و شاهزادگان و رجال و امراء صفویه خود خوشنویس بوده اند و خطاطان و اساتید خوشنویس از احترامی ویژه برخوردار شدند و مکتب خط و خطاطی در این شهر دائر شد و این شهر در حدود 4 قرن مهد بزرگترین خطاطان و خوشنویسان شد.
خط نستعلیق در دوران صفویه به آنچنان جایگاهی رسید که نه تنها در ایران و افغانستان (که در آن هنگام جزئی از ایران بود) بلکه در ممالک مجاور و دور دست همچون هندوستان و عثمانی و مصر و عربستان نیز طرفدارانی پیدا کرد و اساتید بزرگی مانند میر معزکاشی نستعلیق نویس بزرگ دوران شاه عباس اول به هند سفر کرد و این خط را در آن کشور رواج داد.
دوران صفویه زمان رونق خط ثلث نیز هست.
در ادامه مقاله بیشتر با رشد این هنر در دوره صفویه آشنا می شویم .
خوشنویسی در دوره صفویه
دوران حکومت صفویه در ایران و اصفهان زمان اوج شکوفایی هنر در سطوح مختلف بوده است. از جمله خوشنویسی به علت علاقه سلاطین این دوره به هنر خوشنویسی و گرامی‌ داشتن هنرمندان آن، بسیاری از خوشنویسان مشهور از سراسر کشور راهی اصفهان شدند تا در دستگاه صفویه ارج و قربی بیابند، همانند علیرضا عباسی و عمادالحسنی و عبدالمجید درویش طالقانی و سیداحمد نیریزی و دیگران.

دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود دهان و دندان و مسائل بهداشتی مربوط به آنها با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود دهان و دندان و مسائل بهداشتی مربوط به آنها با word دارای 60 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود دهان و دندان و مسائل بهداشتی مربوط به آنها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

تقدیر و تشکرا
پیشگفتارب
خلاصهج
مقدمهد

فصل اول (بهداشت دهان و دندان)
پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن1
راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان2
جرم دندان چیست2
بهداشت لب3
بهداشت لثه4
بهداشت زبان4
خشکی دهان5
بوی بد دهان و علت های آن5
علل دهانی و دندانی6
علل عمومی6
فصل دوم (مسواک وخمیردندان)
روش صحیح مسواک زدن 7
روش های نگهداری از مسواک 8
مشخصات و عمل خمیر دندان9
خمیردندان های درمانی11
خصوصیات یک خمیردندان خوب11
دهان شویه ها12
فصل سوم (نقش مادران و مدارس)
نقش مراقبین بهداشت مدارس در حفظ سلامتی دندان های دانش آموزان13
نکات بسیا مهم بهداشتی برا ی حفظ سلامت دهان و دندان14
فصل چهارم (حوادث دندان)
هیپروسمنتوز 17
دندانها با دودسیگارازبین می روند 17
حوادث دندانی و نحوه ی حفاظت از دندان آسیب دیده 18
فصل پنجم (بهداشت نزد دندانپزشکان)
واکسیناسیون علیه هپاتیتB برای کارکنان دندان پزشکی21
استفاده از روپوش21
استفاده ازدستکش22
ضد عفونی22
تمیز کردن وسایل23
استریلیزاسیون یا ضد عفونی شدید 24
ضد عفونی کردن محیط کار و تجهیزات دندان پزشکی 26
دفع مواد زاید دندان پزشکی27
فصل ششم (اختلالات دندان)
مراقبت از دندانها و لثه ها28
آبسه دندان28
تغییر رنگ دندانها32
فصل هفتم (حوادث دندان)
بیماریهای لثه35
التهاب لثه ها35
پریودنیت Periodontitis: 38
پس روی لثه ها40
علل پسروس لثه ها41
هیپرپلازی لثه Gingival hyperplasia43
خشکی حفره دندان Dry socket44
فصل هشتم (سیستم ایمنی دهان)
سیستم ایمنی دهان46
غشاء مخاطی دهان47
بزاق Saliva 48
فصل نهم (دیابت و فسار خون)
ملاحظات دندان پزشکی در بیماران مبتلا به دیابت49
ملاحظات دندانپزشکی در بیماران مبتلا به فشار خون54
بیماران مبتلا به فشارخون در محیط دندانپزشکی59
ضمیمه1
ضمیمه2

مقدمه :
دهان نخستین قسمت لوله ی گوارش است. ین قسمت از لبها شروع و به حلق منتهی میشود.
در داخل این حفره دندان ها ، زبان و مجرای خروجی ترشحات غدد کوچک و بزرگ وابسته به حفره های دهان قرار دارند .
دندان ها عضوی سخت و سفید رنگ هستند که در فکّ بالا و پایین حفره های دهان جای گرفته اند .
ارائه ی مشکلات دندانی و نیز راههای پیشگیری و درمان آن از ویژگیهای بارز این اثر است .
رشد و گسترش علوم دندان پزشکی در رشته های تخصصی مختلف با سرعتی شگرف آن چنان پیش می رود که دندان پزشکان و دانشجویان این رشته جهت کسب آگاهی های علمی ملزم به استفاده از تحقیقات و مقالات جدید بوده تا بتوانند گره گشای مشکلات درمانی و بهداشتی در سطحی مطلوب و شایسته باشند.

خلاصه :
دندان در خطر از بین رفتن است و لذا باید با مسواک کردن دندان ها به طور مرتب از پوسیدگی دندان و بیماری های ناشی از آن جلوگیری کرد .
باید از مسواک و خمیر دندان مناسب استفاده شود .
مربّیان بهداشت ، در مدارس موظف اند الگوهای عمل نگهداری از دندان را به دانش آموزان بیاموزند .
سعی کنید با مشاهده ی اولین آثار خراب شدگی دندان به پزشک مراجعه کنید .
فاکتورهای اساسی در ایمنی عبارتند از :
سلامت مخاط دهان و اعمال اجزای تشکیل دهنده بزاق .



منابع:

1. بهداشت دهان و دندانمؤلف:دکتر محمد مشرف
2. راهنمای کنترل عفونت و دفع مواد زاید در دندانپزشکیمؤلف:دکتر خدیجه کاویان پور
3. دندان و لثهمؤلف:دکتر وجیهه علیزاده
4. مجموع مقالات دندان پزشکی مؤلف:جهاد دانشگاهی دانشکده دندان پزشکی دانشگاه تهران
5. ایمونولوژی بیماری های دهان مؤلف:دکتر عبدالحسین کیهانی-دکتر شریعه فقیهی
6. بافت شناسی دهان و دندان مؤلف:دکتر فریده اعتصام


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید