مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله ارائه راهکار بهینه طراحی هاضم بی‌هوازی مزوفیل لجن مبتنی بر نتایج تحقیقات و مطالعات موجود با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارائه راهکار بهینه طراحی هاضم بی‌هوازی مزوفیل لجن مبتنی بر نتایج تحقیقات و مطالعات موجود با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارائه راهکار بهینه طراحی هاضم بی‌هوازی مزوفیل لجن مبتنی بر نتایج تحقیقات و مطالعات موجود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه راهکار بهینه طراحی هاضم بی‌هوازی مزوفیل لجن مبتنی بر نتایج تحقیقات و مطالعات موجود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارائه راهکار بهینه طراحی هاضم بی‌هوازی مزوفیل لجن مبتنی بر نتایج تحقیقات و مطالعات موجود با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 9
چکیده:
طراحی بهینه هاضم بی‌هوازی لجن نقش بسزایی در راهبری و کارآمدی آن برعهده دارد. با توجه به تجربیات راهبری موجود و مشکلات مشاهده شده در سه دهه اخیر، تاکنون بررسی‌های متعددی در خصوص چگونگی عملکرد هاضم بی‌هوازی و راهکارهای ممکن بهینه‌سازی عملکرد آن صورت گرفته است. بسیاری از روش‌های طراحی و محاسبات هاضم بی‌هوازی با فرض شرایط مناسب و تنها در راستای تخمین حجم بهینه آن استفاده می‌شوند درحالیکه تجربیات موجود نشان می‌دهند که پارامترهای بیشتری می‌بایست مورد توجه قرار گیرند. این پارامترها شامل مدت زمان ماند، نوسانات کمی لجن ورودی، هدف از تثبیت و راندمان تجزیه مورد نظر، یک یا چند مرحله‌ای بودن تأسیسات، حجم مفید هاضم، برقراری جریان کوتاه و جلوگیری از شسته شدن انواع باکتری‌های موجود از هاضم می‌باشند. بنابراین در این مقاله، راهکار پیشنهادی برای محاسبه و طراحی هاضم بی‌هوازی لجن مطابق با نتایج مطالعات بعمل آمده ارائه می‌گردد. نتایج نشان می‌دهند که مدت زمان ماند نظری لازم در هاضم‌های یک مرحله‌ای تأسیسات تصفیه با ظرفیت کم (تا 50000 نفر) را می‌توان در تأسیسات با ظرفیت بالا (تا 200000 نفر) تا حدود 50 درصد کاهش داد و با وجود این به راندمان تصفیه یکسان دست یافت. همچنین در این رابطه توصیه‌های لازم در خصوص راهکارهای راهبری جهت دستیابی به سرعت بهینه هیدرولیز برابر 25/0 بر روز ارائه می‌شوند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.