مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 8
چکیده:
امروزه اهمیت گیاهان دارویی بر کسی پوشیده نیست اما آنچه در این میان اهمیت بسزایی پیدا می کند حفظ کیفیت و سلامت این محصول است تا مصرف کنندگان این محصولات که معمولاً بیمارانی هستند که برای درمان یا بهبود وضع خود به گایهان دارویی روی آورده اند از کیفیت و سلامت این دسته مواد اطمینان داشته باشند. در ا ین پژوهش تأثیر روش های خشک کردن بر میزان بار میکروبی کل (توتال کانت) گیاه خشک شده بادرنجبویه بررسی شده است. هدف یافتن بهترین روش خشک کردن برای تولید محصولی با کیفیت بالا و آلودگی میکروبی کمتر است. روش بررسی: گیاه بادرنجبویه پس از جمع آوری از مزرعه گیاهان دارویی در اطراف شهرستان علی آباد کتول استان گلستان برای فرایندهای پس از برداشت آماده شد. خشک کردن در شرایط سایه در دمای محیط و در آون 60 درجه انجام شد. گیاهان خشک شده پس از پودر شدن در محلول رینگر قرارگرفتند. آزمایش توتال کانت بر روی آنها اجرا شد. تجزیه تحلیل داده های آزمایش در سه تکرار توسط نرم افزار spss آزمون T تست P<0/05 صورت گرفت. یافته ها بر حسب log cfu گزارش شد. شمارش کلی کلنی ها برای تیمار خشک شده در سایه 4/649+0/02a و برای نمونه خشک شده در آون 60 درجه 4/245+0/03a بدست آمد. نتیجه گیری: در بررسی بار میکروبی از میان دو خشک شده در سایه و 60 درجه سانتیگراد تیمار مورد آزمایش تیمار خشک شده در 60 درجه از نظر آلودگی میکروبی د ر سطح پایین تری بوده است. همانطور که میدانید بخش مهمی از فاکتورهای کنترل کیفی مواد غذایی و دارویی را تست های میکروبی تشیل می دهند و تولید محصول عاری از میکروب های پاتوژن یکی از اصول سنجش کیفیت یک محصول است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.