مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی اثر اسید هیومیک واسید فولویک و سطوح مختلف نیتروژن بر صفات فیزیولوژیک و کمی گیاه کرچک با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثر اسید هیومیک واسید فولویک و سطوح مختلف نیتروژن بر صفات فیزیولوژیک و کمی گیاه کرچک با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر اسید هیومیک واسید فولویک و سطوح مختلف نیتروژن بر صفات فیزیولوژیک و کمی گیاه کرچک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر اسید هیومیک واسید فولویک و سطوح مختلف نیتروژن بر صفات فیزیولوژیک و کمی گیاه کرچک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر اسید هیومیک واسید فولویک و سطوح مختلف نیتروژن بر صفات فیزیولوژیک و کمی گیاه کرچک با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر کود هیومیک اسید و فولویک اسید به همراه مصرف کود نیتروژن دار بر اندام رویشی کرچک آزمایشی درسال 1391 در روستای گرم آبسرد شهرستان دماوند به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور های آزمایش شامل هیومیک و فولیک اسید در سطح(عدم محلول پاشی، 1و 2 بار محلول پاشی) و سطوح کود نیتروژن دار به صورت (0، 40، 80 و 120 کیلوگرم در هکتار) بودند. صفات شامل کلروفیل کل، تعداد صفات برگ و درصد مجموع اسیدهای چرب غیر اشباع بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان دادکه اثر محلول پاشی اسید هیومیک و فولیک و مصرف سطوح کود نیتروژن دار در صفتهای کلروفیل کل، تعداد صفات برگ و مجموع اسیدهای چرب غیر اشباع و اثر متقابل درصد مجموع اسیدهایچرب غیر اشباع در سطح 1% معنی دار شده است. مقایسه میانگین ها بر اساس آزمون دانکن نشان داد که بیشترینمقدار کلروفیل ودرصد مجموع اسیدهای چرب غیر اشباع مربوط به دوبار محلول پاشی هیومیک و فولویک اسید است.نتایج مقایسه میانگین ها در مورد مصرف کود نیتروژن دار نشان داد که بیشترین مقدار کلروفیل و تعداد برگ درمصرف 120 کیلوگرم کود نیتروژن دار و برای ودرصد مجموع اسیدهای چرب غیر اشباع در مصرف 80 کیلوگرمکود نیتروژن دار حاصل شد. در مجموع می توان گفت که استفاده از کود اسید هیومیک به دلیل اثرات مختلففیزیولوژیکی علاوه بر افزایش عملکرد کرچک می تواند راندمان مصرف کود های شیمیایی را افزایش دهد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.