مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخص های تاثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخص های تاثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخص های تاثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخص های تاثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخص های تاثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان با word :

دانلود مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخص های تاثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه 57 تا 66 منتشر شده است.
نام: بررسی ارقام مختلف سویا و شاخص های تاثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سویا
مقاله عملکرد روغن
مقاله عملکرد پروتئین
مقاله کشت تاخیری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سویا از دانه های روغنی و پروتئینی با ارزش بوده که با توجه به نیاز کشور به هر دو منبع، اهمیت و سطح زیر کشت آن هر سال در حال افزایش است. با توجه به مشکلاتی که در کشت به موقع گیاهان زراعی و از جمله سویا وجود دارد آزمایشی به منظور بررسی امکان کشت و سازگاری ارقام سویا در کاشت دیرهنگام، به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در منطقه زنجان در سال 1384 اجرا گردید. در این آزمایش از 5 رقم سویا (زان، کلارک، سحرگواهی شده، هابیت و اس. آر. اف) استفاده شد. در مرحله گل دهی (R1) شاخص محتوی کلروفیل، دمای کانوپی و ارتفاع بوته مورد ارزیابی قرار گرفت و در مرحله رسیدگی فیزیولوژیکی (R8) عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی، عملکرد روغن و پروتئین، اجزای عملکرد دانه، درصد روغن و پروتئین دانه و شاخص برداشت مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین ارقام اختلاف معنی داری در بیشتر صفات وجود دارد. بیشترین عملکرد دانه، عملکرد روغن و پروتئین، شاخص برداشت و محتوای کلروفیل برگ مربوط به رقم هابیت بود. بین ارقام از نظر دمای کانویی، درصد روغن و پروتئین دانه تفاوت معنی داری مشاهده نگردید. در بین اجزای عملکرد دانه، تنها وزن 100 دانه متمایزکننده ارقام بود. بررسی نتایج مربوط به همبستگی صفات نشان داد که شاخص محتوای کلروفیل، شاخص برداشت و وزن 100 دانه از عوامل اصلی تاثیرگذار بر عملکرد دانه و عملکرد روغن و پروتئین بوده و می تواند در گزینش ارقام مدنظر قرار گیرد. هم چنین رقم هابیت با داشتن طول دوره رشد مناسب و سازگار با فتوپریود و دما در منطقه با توجه به نتایج حاصله می تواند به عنوان رقم مناسبی در تحقیقات تکمیلی و در کشت کرپه یا زراعت های مضاعف مورد استفاده قرار گیرد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.