دانلود مقاله مدیریت امداد در شهرها به کمک سیستم اطلاعات مکانی همراه با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مدیریت امداد در شهرها به کمک سیستم اطلاعات مکانی همراه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدیریت امداد در شهرها به کمک سیستم اطلاعات مکانی همراه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1386
محل انتشار: اولین همایش GIS شهری
تعداد صفحات: 11
چکیده:
در تمامی مراحل چرخه مدیریت بحران ازمرحله تعیین خطر پذیری مناطق و انجام فعالیتهای پیشگیرانه تا مراحل بعد از رخدادمثل جمع آوری اطلاعات، امداد و نجات با انواع داده ها و ستانده هایی که ب نوعی به موقعیت و مکان مرتبطند، مواجه ایم. از این رو کاربرد سیستمهای اطلاعات مکانی یا GIS در این حوزه بسیار گسترش یافته و مقبول شده اند. در سالهایی اخیر شاهد رشد فزایندهای در زمینه های ارتباطات، پایانه ها و تجهیزات همراه و فناوری شبکه های بی سیم بوده ایم. پیشرفتهای یاد شده گرایش نوینی با عنوان پردازشگری همراهیا پردازشگری در هر جا و هر زمان را فراهم ساخته اند. رشد این گرایش نه تنها نحوه دسترسی به داده ها بلکه مفاهیم پردازشگری و حسابگری را دستخوش تغییرات وسیع داده اند. پردازشگری همراه ، فناوری های تعیین موقعیت مثل سیستمهای تعیین موقعیت جهانی GPS و بخشی از تحلیلهای مکانی و امکانات GIS، منجر به پیدایش گرایش نوینی با عنوان سیستمهای اطلاعات مکانی همراه یا Mobile GIS شده اند. این گرایش می تواند سنگ زیرین مفاهیم جدید با عناوین دولت همراه و اقتصاد همراه باشد.
طی مقاله حاضر نشان خواهیم داد که برای پر کردن خلا بین ستاد بحران و گروههای امدادرسان ، وجود یک سیستم اطلاعات همراه لازم می باشد. پس از بررسی نظریه نگارندگان در نحوه تجزیه فضا و زمان به بخشهای کوچکتر برای حل محدودیتهای سیستم های همراه طراحی و پیاده سازی شدهمدرس (MODDARES) را شرح خواهیم داد. مدرس با چند زیر سیستم خود، یک سیستم چند رسانه ای جمع آوری داده های مربوط به بحران، کمک به تصمیم گیری ستاد و یک سیستم همراه امداد رسانان و راهیاب در شرایط بحران بوده که توسط ما طراحی و اجرا شده است. این سیستمی تواد در شرایط مختلف کاری ارتباطی منطقی و نظاممند را بین ستاد و گروه های امداد رسان برقرار نوده و با پیاده سازی مفهوم نظری هماهنگ سازی، پایگاه داده بین ستاد وگروههای اجرایی را با آخرین اطلاعات روی بستر اینترنت بی سیم، بلکه با شبکه تلفن همراه، شبکه های محلی بی سیم و حتی شبکه های شخصی قابل استفاده می باشد. این سیستم قابلیت کار روی انواع دستگاه های همراه مثل گویشهایهمرا ه و رایانه های جیبی را دارا باشد.