دانلود مقاله اپیدمیولوژی مولکولی ویروس عامل بیماری تب برفکی در نشخوار کنندگان ایران در فاصله سال های 1385در1384 با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اپیدمیولوژی مولکولی ویروس عامل بیماری تب برفکی در نشخوار کنندگان ایران در فاصله سال های 1385در1384 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اپیدمیولوژی مولکولی ویروس عامل بیماری تب برفکی در نشخوار کنندگان ایران در فاصله سال های 1385در1384 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله اپیدمیولوژی مولکولی ویروس عامل بیماری تب برفکی در نشخوار کنندگان ایران در فاصله سال های 1385در1384 با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه 123 تا 128 منتشر شده است.
نام: اپیدمیولوژی مولکولی ویروس عامل بیماری تب برفکی در نشخوار کنندگان ایران در فاصله سال های 1385-1384
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویروس تب برفکی
مقاله قرابت آنتی ژنیکی
مقاله اپیدمیولوژی مولکولی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
بیماری تب برفکی یک بیماری ویروسی شدیدا واگیردار نشخوار کنندگان است که موجب تب و ایجاد پوستول در دهان و سم آن ها می شود. هدف از این مطالعه بررسی وضعیت آنتی ژنیکی و ژنتیکی سویه های ویروس تب برفکی ایران طی سال های 1384 و 1385، و بررسی تغییرات آن ها و مقایسه ویروس های فیلد با یکدیگر و با سویه های موجود در واکسن موسسه رازی می باشد، پس از آماده سازی نمونه ها آزمایش های سرولوژیکی جهت تعیین تیپ و تحت تیپ و تلقیح به سلول 2IBRS به منظور جداسازی ویروس، آزمایش RT-PCR و PCR به منظور تعیین توالی نوکلئوتیدی (600bp) و آزمایش خنثی سازی ویروس جهت تعیین قرابت ایمونولوژیکی (r-Value) انجام شد پس از انجام آزمایشات روی 1162نمونه، 241 مورد تیپ A05IR، 125 مورد A87IR، 79 مورد O، 3 مورد Asia و 714 مورد منفی تشخیص داده شد. متوسط میزان قرابت ویروس تیپ A جدا شده از نمونه ها با ویروس A87IR واکسن50 درصد و در مورد تیپ O جدا شده از نمونه ها با ویروس O shabestar واکسن 92 درصد و این میزان در مورد ویروس Asia، 97 درصد می باشد. با توجه به نتایج حاصل از r-Value و دندروگرام مقایسه ای، ویروس های تیپ A جداشده از نمونه ها با ویروس A87IR واکسن قرابت زیادی نداشته و به همین دلیل ویروس جدید A05IR از نمونه ها جدا شده و پس از آزمایشات لازم به ویروس های قبلی موجود در واکسن اضافه گردید، درمورد ویروس های O و Asia قرابت زیادی با ویروس واکسن ساخت موسسه رازی دارند و نیازی به تغییر سویه در واکسن نیست. دندروگرام نیز نتایج را تایید می کند.