مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مطالعه ترمودینامیکی اکسیداسیون جزئی متان به هیدروکربنهای اکسیژن دار توسط نرم افزار CHEMKIN با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه ترمودینامیکی اکسیداسیون جزئی متان به هیدروکربنهای اکسیژن دار توسط نرم افزار CHEMKIN با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه ترمودینامیکی اکسیداسیون جزئی متان به هیدروکربنهای اکسیژن دار توسط نرم افزار CHEMKIN با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه ترمودینامیکی اکسیداسیون جزئی متان به هیدروکربنهای اکسیژن دار توسط نرم افزار CHEMKIN با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه ترمودینامیکی اکسیداسیون جزئی متان به هیدروکربنهای اکسیژن دار توسط نرم افزار CHEMKIN با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین همایش ملی تبدیل گاز طبیعی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

امروزه تبدیل گاز طبیعی (متان) به سایر ترکیبات اکسیژن دار با ارزش مانند متانول و فرمالدئید به دلیل کاربردهای گسترده این ترکیبات مورد توجه قرار گرفتهاست. این تحقیق برای بررسی اکسیداسیون جزئی متان به هیدروکربنهای اکسیژن دار و بدست اوردن شرایط بهینه از دیدگاه ترمودینامیکی انجام شده است. برای این کار مخلوطی ازترکیباتی مانند O2, CH4 به عنوان خوراک C6H6, C2H6, C2H2, HCHO, CH3OH, H2, CO2, CO و ; به عنوان محصولات در نظر گرفته شده و با استفاده از نرم افزار CHEMKIN و به کارگیری روش حداقل سازی انرژی آزاد گیبس کل ، سیستم شبیه سازی انجام گرفته است. محاسبات در محدوده دمای 500-1500k و نسبت CH4/O2=2-20 و فشار 1-50atm انجام گرفته است. نتایج نشان داده که از دیدگاه ترمودینامیکی تولید هیدروژن ، آب ، منواکسید کربن و دی اکسید کربن به عنوان محصولات اصلی بوده و متانول و فرمالدئید کمتر تولید می شوند. با وجود این مشاهده گردیده که فشار تاثیر مثبتی روی تولید فرمالدئید، و متانول دارد. همچنین مشاهده گردیده که افزایش نسبت CH4/O2 سبب کاهش نسبت متانول به فرمالدئید می گردد. از بررسی تاثیر فشارو دما مشاهده شده که دما تاثیر مثبت و فشار تاثیر منفی روی میزان تبدیل دارند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.