دانلود مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر الگوی باورهای بهداشتی بر میزان آگاهی و مشارکت افراد در معرض خطر متوسط ابتلا به سرطان کولورکتال با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر الگوی باورهای بهداشتی بر میزان آگاهی و مشارکت افراد در معرض خطر متوسط ابتلا به سرطان کولورکتال با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر الگوی باورهای بهداشتی بر میزان آگاهی و مشارکت افراد در معرض خطر متوسط ابتلا به سرطان کولورکتال با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله تاثیر آموزش مبتنی بر الگوی باورهای بهداشتی بر میزان آگاهی و مشارکت افراد در معرض خطر متوسط ابتلا به سرطان کولورکتال با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در پژوهش در پزشکی از صفحه 47 تا 54 منتشر شده است.
نام: تاثیر آموزش مبتنی بر الگوی باورهای بهداشتی بر میزان آگاهی و مشارکت افراد در معرض خطر متوسط ابتلا به سرطان کولورکتال
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان کولورکتال
مقاله برنامه های غربالگری
مقاله میزان آگاهی
مقاله میزان مشارکت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: ارایه کنندگان مراقبت می توانند نقش مهمی در آموزش و ایجاد رفتارهای بهداشتی در مورد عوامل خطر، غربالگری و کشف زودرس سرطان دارند. در این مطالعه تاثیر آموزش کارمندان در معرض خطر متوسط ابتلا به سرطان کولورکتال رسته اداری مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر میزان آگاهی و مشارکت آنان در برنامه های غربالگری بررسی شد.
روش بررسی: در این تحقیق تجربی، در مرحله اول، ابتدا افراد واجد شرایط انتخاب و سپس به طور تصادفی به دو گروه آزمایش و شاهد (هر گروه 78 نفر) تقسیم شدند. اطلاعات جمعیت شناختی، میزان آگاهی، وضعیت تمایل و موانع موجود برای شرکت در برنامه غربالگری سرطان کولورکتال با دو پرسش نامه مجزا بررسی شد. هم چنین از آنها دعوت شد تا جهت انجام آزمایش خون مخفی در مدفوع به محل تعیین شده مراجعه کنند. در مرحله دوم، برنامه مداخله برای گروه آزمایش به اجرا درآمد و ضمن ارایه یک دفترچه آموزشی، طی 2 تا 3 جلسه حضوری آموزش های لازم در مورد سرطان کولورکتال و برنامه های غربالگری آن داده شد. در مرحله سوم، میزان آگاهی افراد مورد پژوهش در مورد سرطان با پرسش نامه و میزان مشارکت آنان برای آزمایش خون مخفی در مدفوع مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: اکثر افراد شرکت کننده نسبت به انجام آزمایش های غربالگری سرطان کولورکتال علاقمند نبودند. بیشترین مانع ذکر شده برای آزمایش خون مخفی و کولونوسکپی به ترتیب کمبود وقت و احساس سالم بودن (فقدان علائم بیماری) بود. میزان آگاهی گروه آزمایش از 12±47 در قبل از مداخله به 112±19 در بعد از مداخله رسید (p<0.001). این میزان در گروه شاهد در قبل و بعد مداخله به ترتیب 17±47 و 26±38 بود (p<0.001). میزان مشارکت افراد گروه تجربی چند برابر گروه شاهد بود (p<0.001).
نتیجه گیری: آموزش و تشویق کارکنان به مشارکت در برنامه های غربالگری همراه با تمهیداتی جهت رفع موانع درک شده توسط آنان موجب افزایش سطح دانش و مشارکت کارکنان شد. واژگان کلیدی: سرطان کولورکتال، برنامه های غربالگری، میزان آگاهی، میزان مشارکت کارکنان شد.