دانلود مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف نخود خام و پخته در جیره مرغ گوشتی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف نخود خام و پخته در جیره مرغ گوشتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف نخود خام و پخته در جیره مرغ گوشتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1384
محل انتشار: اولین همایش ملی حبوبات
تعداد صفحات: 4
چکیده:
بمنظور بررسی استفاده از سطوح مختلف نخود در جیره طیور, آزمایشی بر روی جوجههای گوشتی در دومرحله انجام گرفت. در مرحله نخست انرژی قابل سوخت ساز نخود، بدو صورت خام و پخته با استفاده از 18قطعه خروس بالغ لگهورن مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت. در مرحله دوم 288 قطعه جوجه یکروزه گوشتیبمدت 8 هفته تحت یک طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل در 8 تیمار و سه تکرار از جیرههائی با انرژی وپروتئین یکسان که دارای مقادیر صفر، 10، 20 و30 درصد نخود بصورت خام و یا پخته شده بمدت 30 دقیقهبودند، بمنظور تعیین ارزش غذائی نخود بصورت خام و پخته، تغذیه شدند. در پایان آزمایش از هر تکرار دو قطعه مرغ و دو قطعه خروس کشتار و قطعات مربوط به لاشه بررسی گردید. نتایج مرحله اول آزمایش (سیبالد) نشان دادکه پختن نخود بمدت 30 دقیقه تأثیر معنیداری در انرژی قابل سوخت و ساز نخود ندارد.نتایج مرحله دوم این تحقیق حاکی از آنست که پختن و نیز سطوح مختلف مصرف نخود تأثیر معنی داری برمیانگین وزن بدن جوجههای تغذیه شده با تیمارهای مختلف در پایان آزمایش نشان نداد، اگر چه بیشترین وزن بدن مربوط به تیمارهای حاوی نخود خام و در سطوح مختلف مصرف مربوط به تیمار حاوی 30درصد نخود بود. در مورد ضریب تبدیل غذائی جوجههای تحت تیمارهای مختلف نیز تفاوت معنی داری مشاهده نگردید. هر چند بهترین ضریب تبدیل غذائی مربوط به تیمارهای حاوی نخود پخته ودرسطح 30 درصد مصرف نخود بود. در رابطه با وزن و درصد لوزالمعده جوجههای تحت آزمایش مابین تیمارهای حاوی نخود خام وپخته تفاوت معنیدار(P<0.05 ) ولی در سطوح مختلف مصرف مابین تیمارها تفاوت آماری مشاهده نشد. اختلافات در میزان و درصد ذخیره چربی محوطه بطنی مابین تیمارهای حاوی نخود خام و پخته غیرمعنیدار بود، با این وجود در بین سطوح مختلف مصرف اختلافات معنی داری مشاهدهگردید(P<0.05).نتایج حاصل ازاین تحقیق حاکی از آنست که میتوان از نخود بعنوان یکی از منابع خوب تامینکننده انرژی و پروتئین مورد نیاز طیور بهره برد هر چند در مورد زمان مناسب پخت نخود همانگونه که در سایرگزارشات نیز بیان شده به تحقیقات بیشتری نیاز است.