مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بهینه سازی تقسیم سلولی با القای پیش تیمار‌های سرمایی و شیمیایی درآویشن (Thymus vulgaris) با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بهینه سازی تقسیم سلولی با القای پیش تیمار‌های سرمایی و شیمیایی درآویشن (Thymus vulgaris) با word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بهینه سازی تقسیم سلولی با القای پیش تیمار‌های سرمایی و شیمیایی درآویشن (Thymus vulgaris) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بهینه سازی تقسیم سلولی با القای پیش تیمار‌های سرمایی و شیمیایی درآویشن (Thymus vulgaris) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بهینه سازی تقسیم سلولی با القای پیش تیمار‌های سرمایی و شیمیایی درآویشن (Thymus vulgaris) با word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران

تعداد صفحات: 2

چکیده:

آویشن (Thymus vulgaris) یکی از گیاهان مهم دارویی است که نیاز به تحقیقات گسترده ای دارد. بهینه سازی تقسیم سلولی با استفاده از پیش تیمارهای سرمایی و شیمیایی جهت حصول بیشترین شاخص میتوزی در آویشن انجام شد. طول ریشه در دو سطح (0/5 و 1 cm)، مدت زمان نگهداری در دمای اتاق پس ار القای سرمای 4 درجه سانتیگراد در 3 سطح (3،2،1/5h)، نوع پیش تیمار شیمیایی در دوسطح( – پرمونفتالین و 8 – هیدروکسی کینولین) و مدت زمان نگهداری در محلول شیمیایی در 4 سطح ( 2، 4، 6، 8 h). ریشه ها قبلاً به مدت 12h در 4 درجه القاء پیش تیمار سرمایی شدند. پس از تثبیت ریشه های تیمار شده در محلول کارنوی، هیدرولیز DNA در 1M HCL و رنگ آمیزی با استواورسئین 1% (W/V) انجام شد. سه تکرار هر کدام شامل 1000 سلول به طور تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. سلول های اینترفازی و در حال تقسیم با استفاده از دستگاه شمارش گر سلولی شمارش گردیده و شاخص میتوزی تعیین شد. ریشه های به طول نیم سانتیمتر که به مدت 3 ساعت پس از سرما در دمای اتاق نگهداری شده و با - برومونفتالین به مدت 8 ساعت تیمار شده بودند، بیشترین شاخص میتوزی 40% را نشان دادند. این آزمایش می تواند اهمیت القای توأم پیش تیمارهای سرمایی و شیمیایی را در هم زمان سازی سلولی مریستم های ریشه آویشن نشان دهد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.