مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله EFFECT OF CO2 INJECTION IN RESERVOIR PERFORMANCE BY SIMULATING A COMPARATIVE SOLUTION PROJECT با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله EFFECT OF CO2 INJECTION IN RESERVOIR PERFORMANCE BY SIMULATING A COMPARATIVE SOLUTION PROJECT با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله EFFECT OF CO2 INJECTION IN RESERVOIR PERFORMANCE BY SIMULATING A COMPARATIVE SOLUTION PROJECT با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله EFFECT OF CO2 INJECTION IN RESERVOIR PERFORMANCE BY SIMULATING A COMPARATIVE SOLUTION PROJECT با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله EFFECT OF CO2 INJECTION IN RESERVOIR PERFORMANCE BY SIMULATING A COMPARATIVE SOLUTION PROJECT با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی
تعداد صفحات: 5
چکیده:

Enhanced Oil Recovery (EOR) is a generic term for techniques for increasing the amount of crude oil that can be extracted from an oil field. Miscible gas injection has been identified to be the most amenable EOR process. Due to economic and availability reason, carbon dioxide (CO2) is the most potential source of gas for this process. The greatest advantage compared to other gases is that CO2 can extract heavier components up to C30. The high solubility of CO2 inhydrocarbon causes the oil to swell more and reduces its viscosity. Oil viscosity reduction and the oil swelling effect lead tomobility improvement, while the miscibility between crude oil and CO2 improves the sweep efficiency. In other words when the injected CO2 and residual oil are miscible, the physical forces holding the two phases apart (interfacial tension) effectively disappears. Usually, CO2 is not miscible at first contact with crude oils but may reach the dynamic miscibility through multiple contacts. The minimum miscible pressure (MMP) is used to indicate whether there exists miscibilitybetween crude oil and CO2 at a given pressure. In addition, zero IFT can be used to characterize the so-called complete miscibility because there is no interface between the two phases of interest under the miscible condition. This enables the CO2 to displace the oil from the rock pores, pushing it towards a producing well just as a cleaning solvent would remove oil from your tools. At the same time we have an optimal use of an environmental contaminant as a useful gas. Much discussion has centered on methods to reduce or eliminate CO2 emissions from industrial sources due to concerns over CO2 as a greenhouse gas


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Horticultural and Ornamental Values of Irans Bulbous plants با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Horticultural and Ornamental Values of Irans Bulbous plants با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله Horticultural and Ornamental Values of Irans Bulbous plants با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Horticultural and Ornamental Values of Irans Bulbous plants با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله Horticultural and Ornamental Values of Irans Bulbous plants با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:

Flowers have long been associated with each civilization and culture in the world. Bulbs have a long and glamorous history as garden plants. More than 200 species of bulbous plants from the major families including Liliaceae,Iridaceae and Amaryllidaceae grown in Iran and play an important role in the colorful display of flowers found in the plains, mountains and forests. It should be noted that some species from other families including Araceae,Orchidaceae,Fumariaceae, Polyphyllaceae,Geraniaceaeand Ranunculaceae have also high horticultural and ornamental values not previously covered intensively. Therefore, in this minireview, some of these flower bulbs with highly valuable ornamental and horticultural characteristics are briefly introduced.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب انزلی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب انزلی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب انزلی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب انزلی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب انزلی با word :

دانلود مقاله شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب انزلی با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در جغرافیای طبیعی از صفحه 49 تا 56 منتشر شده است.
نام: شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب انزلی
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکو توریسم تالاب انزلی
مقاله آسایش زیست اقلیم انسانی
مقاله بیوکلیما
مقاله کلیمااکوتوریسم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تالاب انزلی از منابع مهم اکوتوریستی گیلان، ایران، و حتی خاورمیانه می باشد که می تواند نقش بسیار مهمی را در اقتصاد و اشتغال نیروی انسانی با حفظ محیط زیست ناحیه داشته باشد هدف مقاله حاضر شناخت محدوده زمانی مطلوب آسایش بیوکلیماتیک در حاشیه و تالاب انزلی با استفاده از مدل بیکر ولنکستر- کارستن می باشد. روش کار تحلیلی و با استفاده از داده های اقلیمی و تجزیه و تحلیل آن در قالب مدل های کلیماتیک آسایش انسانی (کلیما اکوتوریسم) بیکر و لنکستر – کارستن می باشد. نتایج مطالعه نشان داد که ماه های فروردین، اردیبهشت در شرایط مطبوع و آسایش بیوکلیمایی است، ماه های تیر، مرداد دارای هوای گرم و شرجی ولی قابل تحمل با دارای فشار بیو کلیمایی است، ماه های آبان، آذر، دی، بهمن، اسفند سرد و همراه با تحریک ملایم بیو کلیمایی است. هم چنین این ناحیه در ماه های خرداد، مرداد و شهریور شرجی بوده و در ماه های اردیبهشت، مهر در شرایط مرز شرجی (تعداد روزهایی همراه با پدیده شرجی) و در ماه های دی، بهمن، اسفند، فروردین، آبان و آذر غیر شرجی می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله سنتهای بومی؛ کلید توسعه گردشگری (مطالعه فرهنگ و سنتهای بومی شهر بجنورد) با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله سنتهای بومی؛ کلید توسعه گردشگری (مطالعه فرهنگ و سنتهای بومی شهر بجنورد) با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله سنتهای بومی؛ کلید توسعه گردشگری (مطالعه فرهنگ و سنتهای بومی شهر بجنورد) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سنتهای بومی؛ کلید توسعه گردشگری (مطالعه فرهنگ و سنتهای بومی شهر بجنورد) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله سنتهای بومی؛ کلید توسعه گردشگری (مطالعه فرهنگ و سنتهای بومی شهر بجنورد) با word :

.1 مقدمه

آدابورسوم، آیینه تمام نمای فرهنگ و تمدن در هر جامعـه و بـهعنوان یکـی از بـارزترین و شـاخصترین عناصـر هـر فرهنگ محسوب میشود. همیشه و در هر تمدنی، بازار مبادله اجزای فرهنگی، رونق دارد و آدابورسوم نیز بهعنوان جزئـی از فرهنگ، از این قاعده مستثنا نبوده و در جریان این تبادلات، دچار تغییر و تحول و نیز تأثیر در فرهنگ دیگر شده است. برخی بر این باورند که با توجه به رشد روزافزون جهانیشدن، هویتهایخُرد قومی نـاگزیر در فرهنـگ واحـد جهـانی مسـتحیل خواهند شد؛ اما گروهی دیگر معتقدند که جهانیشدن نهتنها باعث از بین رفتن قومیتها نخواهد شد، بلکه با ابزاری کـه در

1

اختیار آنها قرار میدهد، موجبات رشد خودآگاهی قومی را فـراهم کـرده، منجـر بـه تقویـت جنبشهـای قـومی مـیشـود. صنایعدستی یکی از قدیمیترین و پر پیشینهترین فعالیتهای بشری است که بـهموجب برخـی از اسـناد و مـدارک تـاریخی، سابقه پیدایش آن به عصر حجر میرسد. حاصل کاوشهای باستان شناسان حکایتگر آن است که از آغاز زندگی بشر بر روی زمینساخت ظروف و پارهای ابزار مصرفی دیگر نظیر نیزه و خنجر بهعنوان وسیله شکار یا اسباب دفاع، از جنس سنگ، آهـن، مس و بالاخره پوست، پشم و کرک حیوانات و همچنین الیاف گیاهی رواج داشته است شواهدی در دسـت اسـت کـه نشـان میدهد صنایعدستی از قدمتی در حدود 12000 سال برخوردارند. در اواخر نخسـتین دوره زنـدگی اقتصـادی-اجتمـاعی بشـر، تغییراتی در صنایع دستساز رخ داد و در سیر تحول تاریخی و تحولات فنی و ظهور انقلاب صنعتی اروپا صنایع و حرفـههای دستی بهیکباره دچار چنان تحول و دگرگونی عظیمی گردید که بسیاری از این صنایع در ممالک کانون انقلاب صنعتی رو به نابودی گذاشت. همیشه آیینهایی وجود دارند که فکر میکنیم باید آنها را برای فرزندانمان حفظ کنیم، زیرا باعث میشـوند حس کنیم به یک سرزمین و سنت تعلق داریم؛ اما تحولات پرشتاب جهـانی همچـون جهانیسـازی، شهرنشـینی و تـأثیرات رسانهای منجر به شبیه شدن رفتارها و سبک زندگی، نابودی تنوعات فرهنگی و حتی گـرایش بـه تجاریسـازی فرهنـگ در میان اقوام و گروههای اجتماعی شده است.

با توجه به مشکل انسان امروزی و مشکلات هویتی که مکانهای زیستی دارند و انسان خود را متعلق به محل زنـدگی نمیداند، بنابراین باید در شهرسازی توجه داشت که عوامل هویتدهنده شهر و محله حفظ شوند و البته این حفظ کردن نباید فقط محدود به کالبد آن شود، بلکه باید آنها را زنده ساخت و فعالیتهایی را نیز در آن جاری ساخت و نباید بـه بهانـه حفـظ این بناها استفاده از این بناها را کنار گذاشت و فضاهای مردهای به وجود آورد. از طـرف دیگـر بایـد بـا شـناخت، تبلیغـات و فرهنگسازی عناصر تاریخی شهرها به مردم شناسانده شود و نباید وضعی مانند امروز پیش آید که به مردم یک محل عناصر آن مکان شناخته شود بلکه در این راه میتوان با توجه خاص به صنعت توریسم در بخش بناهـای تـاریخی بـه موفقیتهـای فراوانی در بخشهای مختلف همچون صـنعت گردشـگری و درآمـدهای حاصـل از آن در گسـترش فعالیتهـای اقتصـادی دستیافت. در بسیاری از کشورهای جهان صنعت توریسـم و گردشـگری بسـیار اهمیـت دارد و توریسـم صـنعت اول آنهـا محسوب میشود درحالیکه در ایران باوجود بناهای تاریخی فراوانی که در اقصی نقاط آن وجود دارد، اهمیـت زیـادی بـه آن داده نمیشود. در بجنورد مکانهای طبیعی و تاریخی زیادی وجود دارد و میتوان با توجه و توسعه آن باعث جـذب گردشـگر در این شهر شده است.

.2 فرهنگ

فرهنگ راهکارهای شایع موجه در یک جامعه است برای رفع هرگونه نیاز واقعی یا غیرواقعی. فرهنگ همـواره نرمافـزار است و تمدن شامل آن و سختافزارهاست. به عبارت سادهتر فرهنگ آن چیزی است که مردم با آن زندگی میکنند. فرهنگ از آن مردم است؛ ادوارد تایلور (1832-1917) فرهنگ را، مجموعه پیچیدهای از دانشها، باورها، هنرهـا، قـوانین، اخلاقیـات، عادات و هرچه که فرد بهعنوان عضوی از جامعه از جامعه خویش فرامیگیرد تعریف میکنـد. هـر منطقـه از هـر کشـوری میتواند فرهنگ متفاوتی با دیگر مناطق آن کشور داشته باشد. فرهنگ بهوسیله آموزش، به نسـل بعـدی منتقـل میشـود؛ درحالیکه ژنتیک بهوسیله وراثت منتقل میشود. همچنین فرهنگ راهکارهای شایع موجه در یک جامعه اسـت بـرای رفـع هرگونه نیاز واقعی یا غیرواقعی. فرهنگ همواره نرمافزار است و تمدن شامل آن و سختافزارهاسـتمـثلاً. گفتگـو بـه زبـان فارسی یک راهکار است بر رفع نیاز رودررو سخن گفتن و زبان چینی راهکاری دیگر برای مردمانی دیگر برای رفع همین نیاز است .(6)

2

فرهنگ، راه مشترک زندگی، اندیشه و کنش انسان در یک جامعه است. فرهنگ دربرگیرنده این چیزهاست:

1 سازگاری کلی با نیازهای غریزی و فطری و اقتصادی یا محیط جغرافیایی پیرامون;

2 سازمان مشترکی که برای فرونشاندن نیازهای اجتماعی و سیاسی که از محیط پیرامون بر خواستهاند، پیداشده است;

3 مجموعه مشترکی از اندیشهها و دستاوردها.

فرهنگ شامل هنر، ادبیات، علم، آفرینشها، فلسفه و دین است. فرهنگها دارای عناصر بسیارند که بهطور آمیزه و نـامیزهی معنایی در جامعه شناورند و درست از میان خودآگاه و ناخودآگاه هوشیاری اجتماعی عبور میکند. مردم بـرای تغییـر فرهنگـی خود لازم است زحمت زیادی بکشند؛ زیرا فرهنگ خواهان مانایی است؛ اما رسـانههای جمعـی میتوانـد آن را از راه بیگمـان تغییر دهد. در برابر فرهنگ، نافرهنگ است و عبارت است ازآنچه جامعه با آن تعامل دارد ولی فرهنـگ نیسـت؛ ماننـد اقلـیم، آبوهوا، ژن، حوادث، وجود یا عدم منابع طبیعی، سنتهای الهی، بیماریها و .(7) …

.3 فرهنگ ایران

هویت قومی را بر بنیاد شناسههای فرهنگی نظیر زبان، مذهب، آدابورسوم و پیشینه تاریخی تعریف میکنند که با آن افراد با تمام یا برخی جنبههای هویتی یک گروه پیوند مییابند .پژوهشگران علوم اجتماعی در اوایل قرن بیستم، علایـق و هویتهای نژادی، قومی و زبانی را اغلب نوعی واپسگرایی و نابهنجاری تاریخی قلمداد میکردند کـه در برابـر کمونیسـم، تسلیم و نابودشده، یا در چارچوب نهادهای لیبرال-دموکرات ادغام و حل میشود. قومیت بازمانده از مراحـل اولیـهی تحـول جامعه انسانی به شمار میرفت که دیر یا زود از میان خواهد رفت .(9) چنین پنداشته میشد که با گسترش نظام سرمایهداری، استقرار دولتهای ملی، افزایش سـطح مـراودات و اطلاعـات، رشـد شهرنشـینی، افـزایش سـطح سـواد و آمـوزش و فراینـد جامعهپذیری، هویت خواهی های قومی به بایگانی تاریخ سـپرده خواهـد شـد. ایـن مـدعا بـا طـرح نظریـههای مربـوط بـه جهانیشدن، پشتوانه نظری قویتری یافت. گمان میرفت که فرایند جهانیشدن، بهویژه جهانیشدن فرهنگ، بـه اسـتقرار و حاکمیت یک فرهنگ بر گستر ه ی گیتی منجر شود و فرهنگهای بومی و شیوهی زیست خردهفرهنگهـای قـومی و حتـی زبان آنها به فراموشی سپرده شود .(12)

دربارهی شمار اقوام در ایران، اتفاقنظر وجود ندارد. بر اساس مشهورترین روایت، ایران، شـش هویـت عمـده قـومی: فـارس، ترک، کرد، لر، بلوچ و عرب دارد. هرچند برخی نیز با توجه به ریشههای زبانی مشترک، هویتهای قومی را تنها به سه گـروه زبانهای فارسی، ترکی و عربی تقسیم میکنند. زیرا زبان فارسی رایج، با لری و کردی و بلوچی از یک خـانواده هسـتند کـه براثر گذر زمان از هم فاصله گرفتهاند. درحالیکه برخی دیگر، لکها را که در میانهی کرد و لـر قـرار دارنـد نیـز قـومی جـدا محسوب میکنند و یا تاتها که در میانه سه قوم فارس، آذری و تالش قرار دارند .(8)

هویت قومی و هویت ایرانی

آنچه ما امروزه هویت ایرانی مینامیم، اختصاص به قوم خاصی ندارد. نضج، دوام و استمرار هویت فرهنگی ایرانی، در طول تاریخ، مدیون گروههای مختلف قومی نظیر کردها، ترکها، لرها، بلوچها، ترکمنها و عربها بوده است. چراکه هریـک با افزودن لایههای هویتی فرهنگی به دیرپایی، غنا و عظمت آن افزودهاند. مؤلفههای مثبت یا منفی این هویت تنها متـأثر از یک قوم نبوده، بلکه در تعامل با همهی گروههای قومی شکلگرفته است. به این لحاظ، هویت فرهنگی مردم ایران، فرهنگ و هویت گرو ه های قومی مختلف بوده که درگذر زمان شکل یگانه، واحد و فراقومی – در حد و اندازه یک ملت کهن دیرپـا

3

– یافته است. هویت ایرانی و هویت قومی اقوام این سرزمین، بهصورت مجزا از همدیگر تعریف نمیشوند، بلکـه شناسـهها و عوامل مختلفی این دو را به هم پیوند داده، به صورتی که تفکیک آنها مشکل و غیرممکن شده است .(10)

هویت ایرانی بر دوپایه و اساس مهم استوار است: .1 میراث فرهنگی .2 میراث سیاسی.

اشتراک‌گذاری:


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

امروزه فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکارید ، پروتئین ، لیپید و یا ترکیبی از آن ها وارد صنعت بسته بندی شده اند . به کارگیری فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت گوشت با مزایایی هم چون : کاهش افت رطوبت ؛ حفظ رنگ ، بو و مواد مغذی و کاهش بار میکروبی همراه است . لذاهدف این تحقیق ، بررسی اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند می باشد . بهاین منظور ، ماهیچه های ران گوسفند با محلول فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید پوشش داده شدند و پس از 0 ، 1 ، 3 و 5 روز نگه داری در ی چال ؛ ویژگی های میکروبی ( شمارش کل میکروبی و باکتری های سرمادوست ) و ازت فرار تام نمونه های پوشش دار و بدون پوشش اندازه گیری شدند . یافته ها نشان داد که نمونه های گوشت پوشش دارو بدون پوشش از نظر شمارش کل میکروبی ، باکتری های سرمادوست و ازت فرار تام اختلافمعنی دار ندارند ( P>0.05 ) . بنابراین ، پوشش خوراکی سبب افزایش زمان ماندگاری ماهیچه تازه گوسفند از نظر بار میکروبی و ازت فرار تام نمی شود


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید