مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تهیه نانو الیاف درختسان بر پایه اکریلیک با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تهیه نانو الیاف درختسان بر پایه اکریلیک با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تهیه نانو الیاف درختسان بر پایه اکریلیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تهیه نانو الیاف درختسان بر پایه اکریلیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تهیه نانو الیاف درختسان بر پایه اکریلیک با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
در این پروژه پودرهای کوپلیمر (اکریلیک اسید/اکریلونیتریل) شاخهدار شده با سیتریک اسید در نسلهای اول، دوم، سوم وچهارم به روش واگرا تهیه شد و پس از خالص سازی نانوالیاف این درختسانها الکتروریسی شده است. در نهایت با استفاده از روشهای متفاوت اسپکتروسکوپی مادون قرمزFTIR)وجود ترکیبات درختسان بر روی پودرها و نانوالیاف تولید شده، تایید شدرفتار محلولها و نانوالیاف تهیه شده با استفاده از جذب رنگ، اسپکتروسکوپی انعکاسیUV visibleو میکروسکوپ الکترونی پویشی بررسی شد. نتایج نشان داد که افزایش نسل ساختارهای درختسانی به دلیل افزایش جرم ملکولی سبب افزایش قطر نانوالیاف تولید شده میشود. تستFTIRافزایش سطح زیر منحنی پیکهای شاخصCH2 ،OH ،C=O را در درختسان سیتریکاسید نشان میدهد


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثرات محدودیت رطوبتی در شرایط مزر عه و گلخانه بر ژنوتیپ ها و لینه های سورگوم دانه ای با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثرات محدودیت رطوبتی در شرایط مزر عه و گلخانه بر ژنوتیپ ها و لینه های سورگوم دانه ای با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات محدودیت رطوبتی در شرایط مزر عه و گلخانه بر ژنوتیپ ها و لینه های سورگوم دانه ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات محدودیت رطوبتی در شرایط مزر عه و گلخانه بر ژنوتیپ ها و لینه های سورگوم دانه ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات محدودیت رطوبتی در شرایط مزر عه و گلخانه بر ژنوتیپ ها و لینه های سورگوم دانه ای با word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

چکیده:

سورگوم گیاهی است با فصل رشد نسبتا بلند و یک ساله که در برخی مناطق حالت چندساله دارد . دارای ساقه راست و محکم است و ارتفاع آن در ارقام دانه ای تا علوفه ای بین 12-2 فوت متغیر است و گیاهی مقاوم به خشکی است . به منظور شناسایی ژنوتیپ ها و لاین ها ی متحمل به خشکی در سورگوم دانه ای آزمایشاتی بر روی 13 ژنوتیپ سورگوم دانه ای شامل سه لاین خالص M8 و M5 و M2 انتخاب شده از آزمایشات اصلاحی در مشهد و 10 ژنوتیپ دریافتی از مرکز تحقیقات بین المللی ایکریسات در سال 1384 انجام شد . این آزمایشاتبه منظور مطالعه و اکنش این ژنوتیپ ها در برابر خشکی تحت سه محیط تنش رویشی، زایشی و نرمال در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار در ایستگاه تحقیقا تی طرق مشهد انجام شد . و به منظور بررسیمیزان گسترش ریشه، این 13 ژنوتیپ سورگوم دانه ای در محیط گلخانه ای مقایسه شدند . نتایج حاصل از آزمایشات مزرعه ای نشان داد که تفاوت معنی داری بین سه محیط آزمایشی از لحاظ شاخص های عملکرد و دیگر صفات وجود داشت . در مقایسه لاین ها و ژنوتیپ ها با شاخص وزن هزار دانه و عملکرد در واحد پانیکل، رقم کیمیا و لاین M2 در شرایط آبیاری معمولی در رتبه اول قرار دارند . عکس العمل لاین ها و ارقام نسبت به تنش بعد از گل دهی نامحسوس می باشد . در شرایط تنش قبل از گل دهی لاین های M8 و M2 سازگاری مطلو بتری نسبت به تنش نشان می دهند. در شرایط گلخانه ای 13 ژنوتیپ با 8 تکرار و دارا ی 4 سطح فشار ( 12-اتمسفر، 8-اتمسفر، 4-اتمسفر و 1/3 – اتمسفر) بررسی شد . اعمال فشارهای مختلف بعد از جوانه زدن صورت گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده، ژنوتیپ B26 در فشارهای 12-، 8-، 1/3- و در فشار 4- رقم سپیده بیشترین سطح گسترش را دارد . رقم کیمیا در فشارهای 12-، 8-، 1/3- و در فشار 4-، M2 دارای بیشترین نسبت ریشه به ساقه است.


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Synthesis of High SolidدرContent Anisotropic Nanoparticles by Cosurfactant Free Microemulsion Polymerization با wo


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Synthesis of High SolidدرContent Anisotropic Nanoparticles by Cosurfactant Free Microemulsion Polymerization با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله Synthesis of High SolidدرContent Anisotropic Nanoparticles by Cosurfactant Free Microemulsion Polymerization با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Synthesis of High SolidدرContent Anisotropic Nanoparticles by Cosurfactant Free Microemulsion Polymerization با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله Synthesis of High SolidدرContent Anisotropic Nanoparticles by Cosurfactant Free Microemulsion Polymerization با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

The objective of this study was to produce the finest anisotrpic nano-particles through microemulsion polymerization. For this purpose we tried to develop a process, which yields a high solid content (HSC) and properly stable latex, despite the absence of co-surfactant. It is also considered that for being functional in the further applications, the resulting seed particles must be less than 50 nm in diameter. To achieve this goal, effect of variables such as surfactant and monomer concentrations and temperature on number average particle diameter was investigated. The HSC seed latex showed 32.3 nm of average particle diameter with the solid content of 25%, although other experiments with lower solid contents yielded smaller particles. These particles were later swelled by MMA monomer to form polystyrene/poly methyl methacrylate (PS/PMMA) interpenetrating polymer networks (IPNs). The consequent anisotropy was denoted to phase separation of second stage monomer from seed particle during the swelling and polymerization period. Other than chemical anisotropy of immiscible polymer pairs, reaction temperature and crosslink density are the most influential parameters on the final particle morphology. The average diameters of anisotropic particles were always smaller than 100 nm.


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی خصوصیات کیفی کیک رژیمی حاصل ازترکیب آردجووچاودار با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی خصوصیات کیفی کیک رژیمی حاصل ازترکیب آردجووچاودار با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی خصوصیات کیفی کیک رژیمی حاصل ازترکیب آردجووچاودار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی خصوصیات کیفی کیک رژیمی حاصل ازترکیب آردجووچاودار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی خصوصیات کیفی کیک رژیمی حاصل ازترکیب آردجووچاودار با word :


نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

تعداد صفحات : 14

چکیده مقاله:

امروزه اکثرمصرف کنندگان مصرف غذاهای سالم ترراترجیح می دهند.به این منظورصنعت ومحققان به دنبال بهبودکیفیت،طعم وتنوع محصولات می باشند.دراین مطالعه امکان استفاده ازمخلوط آرد چاوداروجوبه نسبت 05 و 05 درصد همراه با زیره سبز به عنوان طعم دهنده ،در تهیه ی کیک رژیمی مورد بررسی قرار گرفت ونمونه شاهد کیک حاصل از آرد گندم در نظر گرفته شد. با توجه به اینکه آرد چاودار از میزان پنتوزان بالایی برخوردار است که به همراه نشاسته درمعده متورم شده وسبب احساس سیری می شودونیزبه دلیل اینکه پلی ساکاریدهای آن به تدریج جذب می شوند ازایجاد حس گرسنگی جلوگیریمیکند.سبوس چاودارباتنظیم حرکات دودی روده نقش مثبتی درسلامت دستگاه گوارش ایفامیکندهمچنین افزودن آن به آرد جو به دلیل پنتوزان بالاکه محلول درآب سرداست واسید فرولیک آن، ماندگاری کیک حاصل را افزایش می دهد لذا در این پژوهش اثر افزودن آرد چاودار و آرد جو، بر میزان ماندگاری کیک و همچنین تاثیر آن بر ویژگیهای بافتی کیک تولیدی توسط تست پانچ،و pH آن توسط pH متراندازه گیری شدوخصوصیات تغدیه ای آن به عنوان یک فرآورده سالم موردمطالعه قرارگرفت. نتایج نشان داد که افزودن آرد چاودار و جوسبب بهبود طعم،رنگ،خواص حسی و بافتی در کیک تولیدی گردیده است،همچنین طی مدت زمان سه روزنگه داری کیک در دمای محیط ،مشاهده شد که بافت کیک تولیدی نسبت به نمونه شاهد کمتر تغییر حالت داده، که این امر نشان دهنده کاهش بیاتی از ترکیب آرد مذکور می باشد. با توجه به این نتایج کیک مخلوط چاودار،جو و زیره می تواند جایگاه خاصی در تولید کیک کشور داشته باشد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود طراحی صحیح و بهینه نیروگاه زباله سوز برای کنترل گازها و مواد معلق منتشره با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود طراحی صحیح و بهینه نیروگاه زباله سوز برای کنترل گازها و مواد معلق منتشره با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود طراحی صحیح و بهینه نیروگاه زباله سوز برای کنترل گازها و مواد معلق منتشره با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود طراحی صحیح و بهینه نیروگاه زباله سوز برای کنترل گازها و مواد معلق منتشره با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود طراحی صحیح و بهینه نیروگاه زباله سوز برای کنترل گازها و مواد معلق منتشره با word :


نام کنفرانس یا همایش : اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

ازدیاد حجم زباله های شهری و افزایش مشکلات دفع آن و همچنین کمبود زمین مناسب جهت دفن و مسائل زیست محیطی مبتلا به سبب رویکرد به روش زباله سوزی در جهان امروز شده است بگونه ای که از سال 2010 دفن زباله قابل اشتغال در کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوع گردیدهاست. در این قاله به بررسی روشهای مختلف کنترل الودگی ماشین های زباله سوز و نحوه عملکرد انها می پردازیم. و همچنین اجزاء اصلی پایلوت زباله سوز مانند سیستم تعذیه ی اتوماتیک زباله سوز کوره، مبدل حرارتی، اسکرابر و غبارگیر، سیستم کوران پایلوت و در نهایت مشخصات فنی آن به منظور ساخت ارائه می گردد. ساخت پایلوت زباله سوز با هدف آزمایش ومشاهده عملی احتراق زباله ها براساس تئوریها و فرضیات علمی احتراق صورت گرفته و انرا میتوان نمونه کوچکی از نیروگاه زباله سوز به حساب آورد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید