دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1387
محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
امروزه فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکارید ، پروتئین ، لیپید و یا ترکیبی از آن ها وارد صنعت بسته بندی شده اند . به کارگیری فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت گوشت با مزایایی هم چون : کاهش افت رطوبت ؛ حفظ رنگ ، بو و مواد مغذی و کاهش بار میکروبی همراه است . لذاهدف این تحقیق ، بررسی اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند می باشد . بهاین منظور ، ماهیچه های ران گوسفند با محلول فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید پوشش داده شدند و پس از 0 ، 1 ، 3 و 5 روز نگه داری در ی چال ؛ ویژگی های میکروبی ( شمارش کل میکروبی و باکتری های سرمادوست ) و ازت فرار تام نمونه های پوشش دار و بدون پوشش اندازه گیری شدند . یافته ها نشان داد که نمونه های گوشت پوشش دارو بدون پوشش از نظر شمارش کل میکروبی ، باکتری های سرمادوست و ازت فرار تام اختلافمعنی دار ندارند ( P>0.05 ) . بنابراین ، پوشش خوراکی سبب افزایش زمان ماندگاری ماهیچه تازه گوسفند از نظر بار میکروبی و ازت فرار تام نمی شود