مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود پاورپوینت تیپولوژی مسکن با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

دانلود پاورپوینت تیپولوژی مسکن با word دارای 69 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت تیپولوژی مسکن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلوددانلود پاورپوینت تیپولوژی مسکن با word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلوددانلود پاورپوینت تیپولوژی مسکن با word

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن دانلود پاورپوینت تیپولوژی مسکن با word :

اسلاید 1 :

گونه شناسی   

گونه شناسی مسکن:       

  گونه شناسی مسکن از جنبه ها و دیدگاههای متعددی قابل بررسی است.یکی از رایج ترین زمینه های مطالعات تیپولوژی پرداختن به شکل های کلی و صورتهای مختلف قرارگیری فضاهای عمده یک واحد مسکونی است.

هدف از چنین بررسی هایی اگاهی یافتن نسبت به گوناگونی های ممکن در شکل عمومی واحد مسکونی و استقرارهای صحیح بخش های مختلف تشکیل دهنده آن است.

نمونه هایی که در این مبحث ارائه شده اند جنبه تحلیلی و شناسائی دارند و به عنوان پیشنهاد الگوی معماری مدنظر نیستند این نمونه ها به ترتیبی بنیادی بازگو کننده ویژگی های کالبدی –استقراری گونه ها می باشند آنچنان که صحت عملکردی اجزا تشکیل دهنده و نحوه ارتباط میان آنها فراهم شده باشد.

با تلفیق و ترکیب موارد شناخته شده 12 گونه مختلف از مسکن تدوین و ارائه شده است. امکان دارد که تمامی گونه های معرفی شده از امتیازات یکسان و حتی ویژگی های کاملا مناسب جهت انطباق با برخی عوامل مطروحه در طرح برخوردار نباشند اما مطالعه انها این امکان را فراهم می اورد تا در مرحله طراحی بتوان با تسلط بیشتر نسبت به ابداع گونه های مختلف مورد نیاز اقدام نمود .

اسلاید 2 :

جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی:

خانه‌های مستقل مکمل یک زندگی خصوصی هستند، حریم خانواده‌ در آنها محفوظ می‌ماند و آزادی، استقلال کانون خانواده، خدشه‌دار نمی‌شود.

آنها را می‌توان به راحتی با چوب ساخت که ارزانترین روش ساخت نیز می‌باشد. می‌توانند بصورت پیش ساخته تهیه گردند و در محل ارائه گردند.

تهویه مطبوع از دیگر خواص ذاتی آنهاست. دسته ‌بندی اتاق‌های روز در یک بخش و اتاق‌های شب در بخش دیگر ویا عرصه‌بندی فضاهای کودکان و بزرگسالان، به نحوی که از لحاظ دید و صدا برای یکدیگر مزاحمت‌ ایجاد نکنند،

از لحاظ عمومی مزایای این نوع خانه‌ها از مضرات آن بیشتر است. عدم استفاده بهینه از امکانات زمین از واضح‌ترین مضرات است. این موضوع که خانه‌ها از لحاظ اجتماعی جدا بوده و دارای مزایایی هستند، غیر قابل انکار است، رفتن به سینما، کنسرت، استخر عمومی، ; با وجود تلویزیون، VCD ، استخر، باربکیو در حیاط منازل و ; دیگر مرسوم نیست، به این ترتیب خانواده‌ها روزبه‌روز بیشتر منزوی می‌شوند و این در نهایت به انزوای عمومی زندگی محلی ختم می‌شود. در این خانه‌ها پنجره‌‌های اتاق‌های اصلی به خیابان و یا پشت به خانه‌های دیگر مشرف می‌شود.

اسلاید 3 :

 خانه‌های حیاط مرکزی:

ریشه‌های آنها به زمانهای بسیار دور و به اولین خانه‌های شهری باز می‌گردد. خانه (domos) یونانی و خانه‌های بزرگ رومی دارای حیاط مرکزی و ایوان‌های ستون‌دار بودند. این خانه‌ها در کشورهای قدیمی مانند مصر، چین، هند و جهان اسلام هنوز به چشم می‌خورد.خانه‌های  حیاط مرکزی مزایای زیادی را نسبت                                                                              به خانه‌ها تک واحدی امروزی دارا هستند، آنها نشان دهنده واحد اصلی اجتماع یعنی خانواده بوده و مرزهای

آنها کاملاً برای به تصویر کشیدن مالکیت مناسب است.

طبیعت خانه‌ها به گونه‌ای است که خانه‌های مجاور نمی‌‌توانند به حیاط یکدیگر اشراف داشته باشند و این آزادی واقعی ساکنان را تأمین می‌کند، حیاط‌های آنها یک فضای ایده‌آل برای خانه‌ بوده و محیط مناسبی برای بچه‌ها می‌باشد.

از نظر راسموسن شعاع فعالیت اعضای خانواده در گروه‌های سنی مختلف بر حسب سن آنها متفاوت می‌باشد و هر فردی باید محیط خاص خود را داشته باشد و با افزایش سن فرد از دوران نوزادی تا بلوغ شعاع و محدوده فعالیت او نیز افزایش می‌یابد ولی با افزایش سن عملکردی معکوس آغاز شده و شعاع فعالیت کاهش یافته و دوباره زندگی محدود به خانه‌ها می‌شود. خانه‌های حیاط مرکزی با این فرضیه تطابق کامل دارند.

جدا از امنیت صوتی و عدم اشراف به این حیاطها، این الگو شرایط آب و هوایی خوبی را حتی در فصل‌های سردتر تأمین می‌کند. با توجه به جهت‌گیری جنوبی این خانه‌ها در زمستان بسیار آفتاب‌گیر هستند و آب شدن برف را تسریع می‌کنند و چون از باد ایمن می‌باشند، استفاده از حیاط در آنها چند هفته بیش از حیاط باز خانه‌های مستقل امکان پذیر است. حیاط محصور در کنترل دمای هوای اطراف خانه بسیار مؤثر است.

اسلاید 4 :

در تابستان نیز،‌ این حیاطها با درختانشان می‌توانند محیط خنک‌تری را فراهم می‌سازند. امتیاز دیگر آنها آزادی عمل در جهت دادن اتاقها به سمت تابش خورشید و تأمین دید به حیاط است و از آنجاکه اتاقهای مهم خانه بیشتر به حیاط پنجره دارند تا به خیابان، ساختمان‌ها مجبور نیستند از بر خیابان عقب نشینی کنند و این سبب استفاده بهینه از زمین و کم شدن هزینه‌ها می‌گردد.

از طرفی بین ارتفاع ساختمان و عرض خیابان نیز هماهنگی بیشتری ایجاد می‌شود. با قرار دادن انبار و فضای تأسیساتی بین خیابان و بخش‌های مسکونی، سروصدای خیابان کاهش می‌یابد و محل تأسیسات، آشپزخانه و دستشویی‌ها نیز مناسب می‌گردد زیرا به سرویس‌های شهری نزدیک‌ترند.

اسلاید 5 :

این خانه‌ها در محو تبعیض‌های موجود در محلات مسکونی بسیار مؤثر بوده‌اند زیرا امکان خلوت و آسایش بیشتری برای همسایه وجود دارد و از این رو افراد با گروه‌های سنی مختلف، طبقات اجتماعی متفاوت و نژادها و مذاهب مختلف راحت‌تر در کنار هم زندگی می‌کنند.

اگر آرامش کافی فراهم باشد،‌ اختلاط اجتماعی امکان پذیر است و نتیجه آن پیوند افراد با فرهنگها و طبقات متفاوت است، درحالی که این واقعیت وجود دارد که ما محیط اطراف خود را شکل می‌دهیم، ولی نباید فراموش کرد که محیط نیز درشکل دادن ما بی‌تأثیر نیست.

خانه‌های حیاط مرکزی اصیل در مجموعه‌های چسبیده به یکدیگر هنوز در جوامع آمریکایی واقع نشده‌اند. طبق سنت آمریکایی‌ها برای باز بودن محیط اطرافشان تنفر آنها از نرده و محیط های بسته و نیز ازدیاد و ارزانی زمین منجر به عدم استقبال این نوع خانه سازی شده است.

اسلاید 6 :

 خانه‌های شهری:

بر خلاف خانه‌های حیاط مرکزی که درون گرا هستند، این خانه‌ها به بیرون و به طرف خیابان باز می‌شوند، ریشه آنها به شهرها و قلعه‌های قرون وسطی باز می‌گردد.این خانه‌ها جایگزین خوبی برای خانه‌های تک واحدی مستقل بودند، خانه‌های کارگری ردیفی از نظر طرح یکسان بوده و سرپناهی با حداقل سطح و دارای چند اتاق کوچک است که در دو طبقه پخش شده‌اند، اتاق اصلی و نشیمن آنها به خیابان دید دارند. بعد از جنگ جهانی دوم در آمریکای شمالی تعداد کمی از این نوع خانه‌ها ساخته شدند که دارای اتاقهایی خارج از مقیاس بودند و در نتیجه آن خانه‌ها مورد قبول جامعه قرار نگرفتند و به عنوان خانه‌های مناسب برای افراد کم درآمد مطرح شدند. ولی بعد از اینکه استانداردهای خانه‌های تک واحدی مستقل به عنوان خانه‌های ردیفی شهری مورد قبول قرار گرفتند، آنها به عنوان خانه‌های شهری توسط جامعه پذیرفته شدند.

یک نمونه اولیه از خانه‌های شهری معاصر که خاطره و روح خانه‌های شهری سبک جورج دارد دوباره زنده کرد، در یکی از مناطق قدیم فیلادلفیا ساخته شد ولی به دلیل نداشتن پارکینگ در داخل واحد مسکونی، ناموفق بود.

اسلاید 7 :

خانه‌های شهری نیز مانند خانه‌های تک واحدی مستقل تکمیل کننده واحد اصلی اجتماع یعنی خانواده می‌باشند.

این خانه‌ها در سطح زمین قرار دارند و دسترسی‌ آنها به حیاط و حیاط خلوت ساده است. این فضاها باز کوچکتر بوده از نظر سطح و به همین دلیل مورد پسند افراد مسن می‌باشند. این خانه‌ها برونگرا بوده و بر خلاف خانه‌های تک واحدی مستقل محدود‌تر می‌باشند. امکان تهویه طبیعی نیز در این خانه‌ها امکان پذیر است. به دلیل نحوه آرایش این خانه‌ها که از طرفین به یکدیگر متصل هستند، انرژی لازم برای گرم کردن آنها تقریباً 55% از خانه‌های یک طبقه ویلایی است. حتی در مقایسه با واحدهای مسکونی تک واحدی مستقل، 30% انرژی کمتر لازم دارند. بزرگترین مزیت خانه‌های ردیفی شهری در استفاده بهینه از زمین و انرژی است. محبوبیت این خانه‌ها به علت تغییرات جمعیتی بود که صورت گرفت، به این ترتیب که با ازدیاد خانواده‌های کم جمعیت که اغلب آنها نیز بدون فرزند بودند، خانه‌های شهری کوچک طرفداران بیشتری پیدا کرد. تسهیلاتی که از طریق قوانین مالکیت مشاع برای خانه‌های شهری که بصورت مجتمع بودند، وضع شد، به این ترتیب که هزینه‌های نگه‌داری و سرویس‌رسانی بصورت حق السهم در نظر گرفته شده و این دلیل دیگر مطلوب بودن این خانه‌هاست.

اسلاید 8 :

                    انواع مجتمع های آپارتمانی:

     کوتاه مرتبه بدون آسانسور کم تراکم (مثل خانه های ییلاقی)

     پر تراکم (خانه های نیم همجوار مثل دوبلکس و تریپلکس و خانه های ردیفی)

     ساختمانهای میان مرتبه (4 تا 6 طبقه بدون آسانسور خانه های بلوکی یا یک دیوار مشترک میانی )

     ساختمانها بلند مرتبه – بلوک های مسکونی – خانه های تراسه – برج ها

     ترکیبی از انواع فوق

  این مجتمع ها از لحاظ ترکیب بندی-ساختار کالبدی و فرم های تشکیل دهنده بررسی می شوند:

از نظر ترکیب بندی (توده و فضا) به سه بخش تقسیم می شوند:

   فضای راهروی ورودی ,گذر یا راهرویی است که شخص را از قلمرو شخصی به محیط عمومی دعوت

 می کند. ایمن بودن یکی از اجزای اصلی و اجتماعی راهروی ورودی است.

دومین فضا، فضای باز داخل بلوکها ست.

شبیه حفره یک فضای نیمه خصوصی مسکونی – جهت اوقات فراغت – حرکت و یا استراحت .

سومین نوع فضاهای خالی شبکه اصلی خیابانها و میادین است. سلسله مراتب برای رسیدن به فضای       

عمومی و خیابان – علاوه بر عبور و مرور برای اوقات فراغت نیز در نظر گرفته میشود.

اسلاید 9 :

              ساختار کالبدی مجموعه های مسکونی

  

  • توده و فضا (پر و خالی)

     راهرویی ( گذر یا راهرویی که شخص را از قلمرو شخصی به محیط عمومی دعوت می کند)

      فضای باز در داخل مجتمع (محصوریت)

      فضای باز (خیابان کشی)

    در اینجا به شناخت مبانی معماری ساختار کالبدی بناها در مجموعه های مسکونی و الگوهای متفاوت آن می پردازیم.

     این بناها اگر فاقد ویژگیهای مقیاس دهنده باشند به راحتی می توانند مزاحمت هایی برای ساختمان های

     مجاور خود ایجاد کنند. با افزایش ارتفاع ساختمان و عریض تر و   

     مرتفع تر شدن آن نسبت به ساختمان های مجاور، اتخاذ روش هایی برای کاهش تضاد میان دو مقیاس ضروری به نظر می رسد.

     در چنین مواردی ، باید تغییرات عمده ا ی در توده بنا انجام گیرد تا از حجم بزرگ آن کاسته شود و ساختمان با زمینه و محیط هماهنگی پیدا کند. در طراحی ساختار کالبدی این مجموعه ها بنا، به جز شکل کلی ساختمان و موارد مذکور،از لحاظ سیستم حمل و نقل عمومی، آسانسورها و محل استقرار راهروها از اهمیت خاصی برخوردار است. آسانسور مهم ترین عوامل خدماتی در این ساختمان ها است، زیرا تنها وسیله ارتباطی سریع و آسان با فضای باز اطراف است، ولی باید در انتخاب آن، عوامل متعدد بسیاری مد نظر قرار گیرد.

اسلاید 10 :

¨   ساختمان های پلکانی

      ساختمانهای پلکانی به صورت پلکانی بر روی هم قرار می گیرند که یا بر دامنه تپه ها یا ساخته می شوند که احتمالا در کناره های تپه  فرو می روند. یا در زمین های هموار تپه هایی ساخته انسانی، برپا می شوند.

      ممکن است این ساختمان ها به صورت بلوکی های خطی باشند که از یک یا دو طرف پلکانی شده اند. یا در واقع عنصر اتصال دهنده قاعده  ساختمان های بلند مرتبه باشند که گذار به واحدهای کوتاه مرتبه را میسر می کنند. ممکن است این ساختمان ها به جای اشکال هرمی، به صورت مخروط های وارونه ساخته شوند. آرایش پلان ممکن است خطی، مضری یا خمیده خطی باشد. یا به شکل چند ضلعی های بسته که در شکل زیر نمونه های مختلف آنها را می توان دید.

  • نمونه ای از برجهای پلکانی (استفاده بهینه از آفتاب
  • و دید مطلوب)

دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.