مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری با word :

دانلود مقاله تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در شیلات از صفحه 19 تا 26 منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرد ماهی کیلکا
مقاله افزودنی
مقاله کلینوپتیلولیت (زئولیت)
مقاله مجموع ازت فرار (TVN)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آرد ماهی بهترین منبع پروتئین حیوانی در تغذیه آبزیان به شمار می رود. احتمال فساد آرد ماهی به دلیل در برداشتن عناصر مغذی زیاد است. روش های متعددی از جمله به کارگیری برخی افزودنی ها به منظور حفظ کیفیت آن مورد استفاده قرار می گیرد. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر کلینوپتیلولیت (زئولیت) به عنوان یک افزودنی بر مجموع ازت های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا به مورد اجرا گذاشته شد. در این آزمایش چهار تیمار شامل تیمار شاهد (آرد ماهی فاقد کلینوپتیلولیت) و تیمارهای حاوی 2، 4 و 6 درصد کلینوپتیلولیت (زئولیت) حرارت داده شده و آمیخته با آرد ماهی کیلکا و 6 تکرار در هر تیمار مورد استفاده قرار گرفت. تیمارها در کیسه های نایلونی زیپ دار بسته بندی شدند. مجموع ازت های فرار (TVN) با استفاده از روش (AOAC, 2000) بلافاصله پس از اختلاط و سپس در فازهای زمانی 4، 6، 8، 10 و 12 هفته پس از اختلاط با آرد ماهی کیلکا، اندازه گیری شدند. داده ها با استفاده از بسته نرم افزار آماری MSTATC (version 1) در قالب طرح آماری کاملا تصادفی آنالیز شده و میانگین داده ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح مختلف کلینوپتیلولیت (زئولیت) به طور معنی داری (P<0.05) موجب کاهش TVN آرد ماهی کیلکا شد. کمترین (5483 میلی گرم درصدگرم) و بیشترین (7653 میلی گرم درصدگرم) مقدار TVN به ترتیب در تیمار حاوی 4 درصد کلینوپتیلولیت (زئولیت) آمیخته با آرد ماهی کیلکا و تیمار شاهد بود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.