دانلود مقاله بررسی میزان مهاجرت کل در ظروف بسته بندی پلی اتیلن ترفتالات (پت) در استان اصفهان با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی میزان مهاجرت کل در ظروف بسته بندی پلی اتیلن ترفتالات (پت) در استان اصفهان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی میزان مهاجرت کل در ظروف بسته بندی پلی اتیلن ترفتالات (پت) در استان اصفهان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
پت از طریق واکنش استریفیکاسیون اسید ترفتالیک و اتیلن گلیکول باآب یا واکنش ترانس استریفیکاسیون اتیلن گلیکول و دی متیل ترفتالات با متانول تولید می شود. ورود ترکیبات شیمیایی نامناسب از ظروف بستهب ندی پت به داخل محصول در مقادیر بیش از محوده استاندارد ملی ایران می تواند ت أثیرات نامناسبی بر سلامتی انسان بجا گذارد. بر اساس استاندارد ملی ایران با شماره 11610 میزان مهاجرت کل، نباید از 60 میلی گرم بر کیلوگرم ماده مشابه غذایی یا 10 میلی گرم بر دسی متر مربع از سطح ظرف بیشتر باشد. در این بررسی مهاجرت کل در 65 نمونه پت ارسال شده به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در فاصله زمانی 89 تا 91 بررسی گردیده است که در این میان مهاجرت کل در دو نمونه دریافتی بالاتر از حد مجاز استاندارد بوده است.