مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مروری بر فرمولاسیون های جدید برای تولید سوسیس های تخمیری سالم تر با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مروری بر فرمولاسیون های جدید برای تولید سوسیس های تخمیری سالم تر با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مروری بر فرمولاسیون های جدید برای تولید سوسیس های تخمیری سالم تر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مروری بر فرمولاسیون های جدید برای تولید سوسیس های تخمیری سالم تر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مروری بر فرمولاسیون های جدید برای تولید سوسیس های تخمیری سالم تر با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
ازنقطه نظرسلامتی استفاده بیش ازحد محصولات گوشتی به خصوص سوسیسهای تخمیری خهشک بهدلیل بالا بودن مقدارسدیم وچربی حیوانی توصیه نمی شود تلاشهای زیادی درصنعت گوشت انجام گرفت تا محصولات جدید با خصوصیات تغذیه ای بهتر و سالم تر نسبت به محصولات سنتی تولید گردد KCl ، CaCl2 و کلسیم آسکوربات به عنوان جانشینی برای NaCl تعیین گردیدند که استفاده از آنها باعث تولید محصولاتی با کیفیت حسی قابل قبول و سدیم کمتر شده که حتی میتواند به عنوان منبع خوبی برای دریافت پتاسیم و کلسیم باشد درارتباط با چربی تحقیقات اخیر برروی استفاده از فیبرها و روغنهای گیاهی به عنوان جانشینی برای چربیهای حیوانی متمرکز شده اند. استفاده ازفیبرها منجر به تولید محصولات با انرژی و چربی کم شده است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.