دانلود مقاله بررسی پارامترهای کیفی در ماکارونی غنی شده با جلبک میکروسکوپی با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی پارامترهای کیفی در ماکارونی غنی شده با جلبک میکروسکوپی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی پارامترهای کیفی در ماکارونی غنی شده با جلبک میکروسکوپی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
یک جلبک تک سلولی Chlorella vulgaris سبز غذایی استکه غنی از ترکیبات با ارزشی مثل پروتئین 30-50 درصد رنگدانه ها کربوهیدرات ها ویتامینها و اسیدهای چرب ضروری است این جلبک به صورت ماده افزودنی غذایی مکملهای غذایی و غذاهای سلامت در صنایع غذایی مورد استفاده قرارمیگیرد هدف ازاین مطالعه تولید ماکارونی غنی شده با مقادیر مختلف بیومس کلرلاولگاریس و مقایسه پارامترهای کیفی زمان پخت لعاب ، جذب آب بافت و رنگ خام و پخته درماکارونی غنی شده با ماکارونی استاندارد بود رنگ ماکارونی غنی شده پس از پخت تقریبا ثابت ماند افزایش در غلظت بیومس 05-2درصد باعث افزایش استحکام ماکارونی شد آنالیز حسی ماکارونی غنی شده با جلبک نیز نشان داد که از نظر پانلیست ها از مقبولیت بیشتری نسبت به ماکارونی شاهد برخوردارند بنابراین استفاده از بیومس جلبک میکروسکوپی می تواند کیفیت حسی و تغذیه ای ماکارونی را افزایش دهد بدون اینکه روی ویژگیهای بافت و پخت آن تاثیر بگذارد.