دانلود مقاله غنی سازی آبمیوه با فیبرهای رژیمی اینولین و فروکتوالیگوساکارید(فروکتوالیگوساکارید) به عنوان ترکیبات فراسودمند و پریبیوتیک با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله غنی سازی آبمیوه با فیبرهای رژیمی اینولین و فروکتوالیگوساکارید(فروکتوالیگوساکارید) به عنوان ترکیبات فراسودمند و پریبیوتیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله غنی سازی آبمیوه با فیبرهای رژیمی اینولین و فروکتوالیگوساکارید(فروکتوالیگوساکارید) به عنوان ترکیبات فراسودمند و پریبیوتیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
غذای فراسودمند به غذایی گفته میشود که حاوی اجزایی باشد که بر روی یک یا چندین عملکرد در بدن انسان اثر مثبت می گذارد. فعالیتهایبسیاری در زمینه غذاهای فراسودمند بر پایه لبنیات و غلات صورت گرفته است. از آن جایی که محدودیتهایی چون کلسترول بالای شیر و عدم تحمللاکتوز در رابطه با مواد لبنی، و بیماری سیلیاک در مورد صرف غلات در برخی از مصرف کننذگان وجود دارد، مصرف این اجزای غذایی را به مواد غذایی غیر لبنی و غله ای از جمله نوشیدنیها هم تعمیم داده اند. یکی از موادی که میتوان از آنها به عنوان یک ترکیب فراسودمند در نوشیدنیهااستفاده کرد فیبرهای غذایی به خصوص الیگوساکاریدهای غیر قابل هضم اینولین و فروکتوالیگوساکارید (فروکتانها) هستند که علاوه بر خصوصیاتتغذیه ای و پریبیوتیک از جمله افزایش جذب کلسیم و بهبود وضعیت استخوان ها، کاهش تری گلیسریدها و کلسترول خون، کاهش سرطان روده وسینه و بیماری های قلبی و کنترل دیابت، خواص تکنولوژیک مناسبی هم به همراه خواهند داشت. با غنی سازی آبمیوه ها با فروکتان ها علاوه برافزایش رشد و فعالیت میکروبهای پروبیوتیک روده، میتوان آب میوه های رژیمی تولید کرد زیرا که فروکتانها به خصوص فروکتوالیگوساکارید دارایطعم ملایم شیرین و حلالیت مناسبی هستند، همچنین یک نوع افزایش دهندهی طعم به حساب میآیند. بنابراین میتوان از آنها به عنوان جایگزینشکر استفاده کرد. از سوی دیگر این آب میوهها باعث احساس سیری در مصرف کننده میشوند. در این مقاله خصوصیات شیمیایی فیبرهای اینولین وفروکتوالیگوساکارید، نحوهی استخراج و تولید آنها، فواید تغذیه ای و خواص تکنولوژیکی و درنهایت روشهای آنالیز آن ها مورد بررسی قرار خواهدگرفت.